• Muhabbet
  • Kocalarınız size düşkünmü ? 🥰

Kokoshanim08 haddinden fazla düşkündür hatta bazen boğucu olabiliyor 😬 bana göre bunun bir taktiği yok zaten eşini gerçekten seven değer veren bir bey böyle olmalı, tabi fazlası zarar zira ben de mıç mıç olmayan daha mesafeli birisiyim 🧚🏻‍♀️

Kokoshanim08 düşkündür çok şükür özellikle yaptığım bir şey yok onun fıtratında var sanırım düşkünlük babası da öyle çünkü. Haklı haksız olduğum her konuda o özür diler öyle süs köpeği gibi bir adam değildir ama ne bileyim sever işte beni kötü olmayalım diye hemen alttan alır

Olivetti ahahha ne guzel ☺️🤣 bende gün icinde calisiyorken fazla mesaj atmam o ilk mesaji atar. Ama eve gelince ister istemez üstune dusuyormusum gibi oluyor. 🤣

Kokoshanim08 bilmiyorum değil galiba gelmek istese saat 3kadar 4 dışarıda olmaz düşkün değil hattA sahaları önceleri sabah 10 geliyordu bu 2 3 hafta oyke sürdü zor bela erken gelsin diye çabaladım

Kokoshanim08 benimkinin kişiliği çok soğuk ya buz gibi resmen. Espirileri bile soğuk. O yüzden düşkün değil. Ben alıştım artık bir şekilde yürütüyoruz.

Kirpapatyasii malesef benimkine bana düşkün değil nereye gitmişim napmisim hiç umrunda değil allh onun belasını versin bıktırdı beni varya bu sorumsuz hallerinden ömrümü çürüttü yani