Pozisyon
Az da ben şurda duruyum😂
Her kesin mi pozisyon sorunu var 😂😂 peridenin yarısı ben de burda durayım yazdı 😂😂
Vala yazan olsa güzel olur tabiki 😀
FantastikLadyy hepsını denediniz mi ?? brova helal olsun🥰🤣
bitterdelisi24 denemişiz gerçekten 🙈😀interneten bakınca hepsini denemişiz 😅
FantastikLadyy ne guzel ya biz topu topu ıkı hadi bilemedin üçtür 🤣🤣🤣
FantastikLadyy gözünü kapat parmağını birine koy hangisi denk gelirse ya da bi kağıda numaraları yazıp katlayın sonra seçin hepsini denediyseniz farklılığı bu şekilde yapın :) [upl-image-preview url=//i.imgur.com/W35WOId.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/lDVXz1m.jpeg]
- Düzenlendi
MarieLaforet mantıklı olabilir ☺️
MarieLaforet 13 fenaaa o pozisyonda hamile kaldım 😂😂 buradan herkesi uyarmış olayım 😂
istebunlarhepseks 20 klasik ama bende korunduğımuz halde 2. Oğluma öyle hamile kaldım 🥲🥲
MarieLaforet 4 ay önce doğum yaptım bu aralar Yusuf yusufum 😆nolur nolmqz çok korkuyorum tedirginim
istebunlarhepseks Bu pozisyonlarda ben hareket edemiyrm o yüzden kısıtlı şeyler yapiyrz sorun bizde mi yoksa hareket şartmi gerçekten merak ettim
istebunlarhepseks korunmanıza rağmenmi 🤦🏻♀️
FantastikLadyy aşağıdaki resimde 100 pozisyon var. Hepsini yaptın mı harbiden djdjjd
Kadının kucakta oldukları hariç oda daha eski kiloma gelemediğim içindir daha doğumdan sonra 🙈😀
3 numarayı eşim istemişti bir ara ama ben o şekilde duramayacağımı düşünüp vazgeçtim, püf noktası ne acaba yani kontrol etmek çok zor geliyor bana, çünkü tam dik konumda olduğu için üzerine oturmak ağrı yapıyor mu ilişkide yada sonrasında?
FantastikLadyy ben saymadım. Ne denk gelirse bam bam bam djjdjd