Lokumanasi 2 doğum yaptım vajinam hala dar çiş yaparken tut bırak normaldede yap ben ona bide doğum yaptığımda doktor çok övünerek dikmişti ona bağlıyorum

Eşim hiç anal istemedi arada dalgasına ben diyorum saçmalama der 🥴

Lokumanasi yasak birşey her zamam daha cazip gelir. Ama yazık benmki çok heveslenmişti zevk mevk alamadı 😄😄

Lokumanasi a ilk defa duydum ama orası çok dar değil diye anal yapmayın ya günah ve sağlıksız olmadı cabası belki eşinizin penisi kalın değildir hemen suç aramayın kendinizde benimkinde evlenirken bakireydim ama çok dar değildi tabi doğumlarda genişleme oluyor

Lokumanasi Birkaç kez teklif etti hayır dedim benimde aklıma geliyor bazen ama acısından çok günahından korkuyorum açıkçası

Lokumanasi bi ara cok isterdide şu sıralar artık istemiyor birkere denemiştik canım cok yanmıştı kan gelmişti bidaha tövbe ettim ben istemediğim sürece yapmaz bidahada yapmam zaten

ArZu1554 ben özel muayenehanesi olan birinde yaptım. Ve beni çarşaf diker gibi dikti. O gerizekaloya bağlıyorum ben de. Daha yeni iyileştim resmen, ilişkide sol tarafıma bişey batıyordu bir kaç aya kadar.

Mavisim20 om sevismeyi uzun tutmak gerekiyor sanırım. Butun erkekler oldu boşaldım bitti gibi düşünüyor sanırım. Bizimki bana sorar, devam et dersem eder. Sizi onemsemesini sağlayın. Böyle çok afedersiniz bizi fahise gibi hissettirmeye hakları yok. Seks tek kişinin zevki için yapılan birşey değil. Türkiye de erkekler böyle değil malesef.

papatya_ öyle evet
                  İnsan bir merak ediyor ama haram olduğu için yanasmiyoruz çoğumuz. Ve zaten kadına acı veren birşey. Erkek zaten istiyor da, kadınlar sayesinde yapılmıyor sanki

Oxorza ben ameliyat düşündüm lohusa kafasıyla. Çiş yaparken bile hissediyordum, dikişleri gördüm temizlerken , bakım yaparken. Taktım kafaya baya . Araştırdım, fiyat sordum falan. Bir maasimiza mal oluyor. Hem de daha ilk çocuğum yine genişleyecek diye vazgeçtim. Bir de korktum, doğum dikişleri 1 ayda düştü zaten.