Benim eşim hamileyken afedersiniz sürterdi yada arkadan ama vajinal yoldan olurdu bikere oraya girdi zannetti ama oraya girmesi zor bence ne yaşadık nede yeltendik

Lokumanasi evlendiğimizden beri hep bi merakı vardı ara ara dile getirirdi. 2 senenim sonnda kabul ettim denedik daha giremeden benm çok canm yanınca daha tövbe istemem senden böyle birşey senin canını yakarak zevk alamam dedi. Ogün bu gündür lafı açılmaz 3.5 senelik evliyiz. Yapana saygm var herkesin zevki tercihi ama ben asla

Yok anam onun acısı bambaşka bir kere deneylim dedik tövbeler tövbesi 🤪 aynen böyle dolandım iki gün yapamadık bile düşün yapanlara helal olsun 😂 zevkler ve renkler tartışılmazmis ama istemediğin biseyide yapma yaptirma

Lokumanasi walla burda yazanlari gördükçe aci vermiyo sanıyodum gecen iliski sırasında yanlışlıkla anala girdi neye uğradığımı sasirdim yok boyle bi aci akli olan canini seven yapmaz gerçekten popomun ustune oturamadim 2 gün 😮🙀

efuliimm başıma dün geldi eşim bilerek yapmadım diyor ama inanmıyorum gerçekten çok kötü oturup kalkarken bile canım yanıyor baya da kanama oldu ama o can acısından çok ruhen çok kötü hissediyorum eşimin yüzüne dahi bakmak istemiyorum

zarifhanim ben doğumdan önce de vajinası çok dar bir kız değildim. Şimdi de öyle. Muhtemelen o sebepten yelteniyor. Normalde aklı başında bir adam. Bu mevzuda bazen o anlık kendini kaybediyor. Darlatma düşündüm ama daha ilk bebeğim. Yine genişleyecek bir daha doğum yaparsam diye kafam karışık. Pelvik egzersizleri de düzenli yapmadım pek inandırıcı gelmedi

Oxorza çok afedersiniz vajina darliginizin yetmediğini düşünüyor musunuz, ben buna bağlıyorum biraz da

Ayparcasi benimki de yapmıyor , günah diye hatırlatinca. Ama istemesi beni üzüyor acaba darlığım yeterli değil mi diye

Mlsdru istemiyorum. Yaptırmıyorum. herkesin eşinde var mı bu merak diye merak ettim ben de. Darlığım yeterli değil diye düşünüyorum çünkü ben

Lokumanasi aslında kegel egzersizleri düzenli başlasanız hani ilişki sırasında o kaslar kasıldığında eşiniz darlık hisseder. Sizin için yorucu olur ama alışırsınız zamanla. Yani sağlıklı da ☺

Oxorza ben kafama takıyorum ya. Nasıl daralticaz. İşin kötüsü ben yeni evliyken de genişti

zarifhanim çiş yaparken tut bırak di mi o ? Başka bişey yapmama gerek yok? Ya ben doğumdan önce de boyleydim ya, düzelir mi acaba egzersizle, ameliyatsiz

Cmrhnm ah canım benim. Kanama olacak kadar zorlandiysan bilmeyerek yapma ihtimali yok. Çünkü normalde çok zor girmesi. Benim bir kez oldu ama o kadar gevsemisim ki ben bile şaşırdım yumusacik girdiğine. Eşim anlamadı söyledim hemen şaşırarak çekildi. Kanama vs asla olmadı. Çünkü sert değildim. Kıyamam sana ya