SuPerisi0 yani çok sık sex hayatımız yok örneğin 2gun üst üste oluyorsa 1 hafta hiç olmaz ama şimdi uzakta hiç arzulamasi da yok özledim bile demez doğru düzgün geldigi gün saldırması gerekirken yapalım mı diye sorar benim düşkün olduğumu bildiği halde

Ay dün bende gösterdim harnessden ne gerek var dedi öküz sonra sen böylede seksisin diye düzeltti

cutechucky bende isterm erkek olsam hemde çok isterim 😀😀 yakısıyor cunku kadınlara öyle şeyler .. niye oyle eşin hep mi öyleydi. ya ben mesela tayt üstüne gobek ustu bile giysem eşim etkılenıyo mesela

cutechucky kızlar benim eşimde öyle ama bende eşim paradan dolayı bana öyle diyor gibime geliyor bu dediğimiz kıyafetlerin fiyatı ortada ondan gizli aldığımda ne gerek var giysende bir giymesende , ben seni görmem yetiyo heycanlanmam için vs vs ben bunun tek nedeninin para olduğunu düşünüyorum 🤣

bitterdelisi24 dediğim gibi kuzum üniversite yıllarında bence herseyin doruklarında yaşamış bana artık fırsat yok belkide bıktı istemiyor ne biliyim

Kavakyelleri ben çok uygun alırım 30 lira vermisimdir en fazla ama ne biliyim değişik ya

Benim bi tanıdığım var o da sevmez böyle transparan tül tarzı şeyler daha tatlı şeyler sever 😀 belki seninki de öyledir seksi elbise seviyodur belkide mini yada tayt

cutechucky biz eşimiz için böyle giyinmeyceksek kimin icin giyincegiz yemin ederim bu erkekler odun odun ne fanteziden anlar ne biseyden bunlara en iyisi ebemin paçalı donu gibi giyecen oturcan bi köşede onlara bu layık