cutechucky bende isterm erkek olsam hemde çok isterim 😀😀 yakısıyor cunku kadınlara öyle şeyler .. niye oyle eşin hep mi öyleydi. ya ben mesela tayt üstüne gobek ustu bile giysem eşim etkılenıyo mesela
Hayat kadını giyermis
SuPerisi0 bende aliyim mi doye gosterdim ben boyle seylerden haz almıyorum dedi anlamadim
cutechucky kızlar benim eşimde öyle ama bende eşim paradan dolayı bana öyle diyor gibime geliyor bu dediğimiz kıyafetlerin fiyatı ortada ondan gizli aldığımda ne gerek var giysende bir giymesende , ben seni görmem yetiyo heycanlanmam için vs vs ben bunun tek nedeninin para olduğunu düşünüyorum 🤣
bitterdelisi24 dediğim gibi kuzum üniversite yıllarında bence herseyin doruklarında yaşamış bana artık fırsat yok belkide bıktı istemiyor ne biliyim
Kavakyelleri ben çok uygun alırım 30 lira vermisimdir en fazla ama ne biliyim değişik ya
Benim bi tanıdığım var o da sevmez böyle transparan tül tarzı şeyler daha tatlı şeyler sever 😀 belki seninki de öyledir seksi elbise seviyodur belkide mini yada tayt
Loveislove cok gıcıklar ruhları cekilmiş böyle erkeklerde nebiliyim😣
cutechucky alakası yok bence bence baska bi sebebi var
cutechucky bazen hiç birşey yapmamak en doğrusu sanırım kendi hallerine bırakalım
bitterdelisi24 aldatıyor desem elimde hiç Bi delil yok yapmaz da demem ama bu devirde ben hiç kimseye güvenmem
nar1nar bencede öyle
cutechucky bende öyle babama bile guvenmıyorum ne acı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bitterdelisi24 ama hep. Söylerim asla affetmem diye gerisi ona kalmış
cutechucky herzaman giyiyorsan rutine binmiştir bence arada yapın bakın farklı olur
2minikmucize sürekli yapmam ki kuzum arada bir yapardım dediğin gibi ama sanırım hoşlanmıyor cidden
cutechucky biz eşimiz için böyle giyinmeyceksek kimin icin giyincegiz yemin ederim bu erkekler odun odun ne fanteziden anlar ne biseyden bunlara en iyisi ebemin paçalı donu gibi giyecen oturcan bi köşede onlara bu layık
cutechucky bende eşime gösterdim bak ne güzel askim bunlar senin üstünde yırtılır sen azicik kilolusun ya dedi bide gülüyor
Ozge49595 kesinlikle hiç bişey son sonu aldatmak değil asla asla tasdiklemiyorum ama böyle böyle kendilerinden sogutuyolar tek bu olayda değil tabi ve böyle erkekler aldatilmaya çok müsait
cutechucky aha benimki resmen hiç hoşlanmaz fantezili şeylerden almamı istemez ben seni pijamalarınla güzel buluyorum öyle şeyler bana saçma geliyor der ama insan arada bi farklılık olsun istiyor 🥲
cutechucky demekki bizde ben giymem eşim ister hatta yatağa montla girseydin falan der cinsel hayatınız aktif herhalde gerek duymuyor böylesi şeylere