• +18
  • İlişki sırasında en çok güldüğünüz şey

Nietzsche şaşkınlıkla ve kendime üzülerek okudum. Napıyosnuz uzun yola çıkmış gibi molalı ilişki 😀 bebek yok mu uyanmıyo mu hiç. Biz çocuktan sonra 1 saat sürünce ooo rekora koşuyoruz diye makara yaparız. Sırrı nedir 😃 😀 😀

Aa bunu nasıl unuturum 😂 ilk evlendigimiz zaman tek kişilik bı yatak vardı evimizde artık yok çünkü ortadan ikiye kırıldı 😂

TombulHatun büyüyünce uyur ya ,gece beslenmesini bırakıyorlar . Tabi merak için denenir de sürekli sürekli insanı sıkıyor. Çocuk sabah 8 de uyanıyor ben 3 saatlik uykuyla günü nasıl geçiriyorım görsen. Berbat oluyorum . Hiç önermem o yüzden

Nietzsche dediğin gibi evet insanı çok yorar ya bide bebek. bizde devamlı olamaz zaten ikimizde çalışıyoruz. ama arada bir böyle izin gününde denenebilir. Bizimki daha 7 aylık biraz daha zamanımız var demekki

Nietzsche benim bebe uyanır bide emiyo anca dediğin gibi gece beslenmesi kesilecek öyle deneyecem 😀 Alışmaz heralde ya sigara filanda içmiyo tehdit ederim olmadı ya baktm alışıyo 😃 😃

Akrep boyle kaba tabirleri kibarlastirip kullanmak asiri komigime ve tatlima gidiyor ya mesela kaka mesela pipi 😄