Kızlar sadece leslie yaparak ve diyetle kilo verimi olur mu sıkılaşma olur mu yani? Bölgesel spor şart mı sizce
Sadece leslie
Leslie bana çok boş geliyor ya. Başlangıç olarak yapılabilir ama 1 hafta 10 gün sonra daha hareketli sporlara geçmenizi öneririm. Ergin kırbaç önermişti burda biri. Leslie yapıyordum ama ona başlayınca çok daha fazla fayda gördüm
Cikolatali-waffle sıkılaşmak ve biçimli vücut için bölgesel spor şart canım. Leslie yi spora motive amaçlı ve vücudunun spora alışma amacıyla yapabilirsin. Zaten bi süre yaptıktan sonra sana kolay gelmeye başlayacak sonrasında daha ağır hareketlere yönelebilirsin 🙏🏼
- Düzenlendi
Cikolatali-waffle Canım leslie spora ve hareket etmeye uyum sağlamak için hafif bir başlangıç sadece, ben sadece ergin kırbaç videolarını yaptım zayıflama sürecinde hem.incelme hem sıkılasma sağlıyor, bölgesel çalışmayı da ne zaman öneririm diyelim ki güncel kilon 65 hedef kilon 55. Tüm vücut çalışıp hedef kilona ulaştıktan sonra yani 55 56 kiloya ulaştıktan sonra bölgesel çalış. Çünkü İlk önce deri altındaki yağların erimesi lazım o yağların erimeden bölgesel pilates vs hiçbir işe yaramaz. Umarım yardımcı olmusumdur İlk önce yağ yakimini sağlaman gerek💜
Annesivekizi ya aslında eskiden olsa ergin kırbaç yaparsım bende hiç zor gelmiyordu ama şimdi kilom 90 çpk zorlanıyorum tam yapamıyorum onu
Akrep mesela şuan leslie yaptım 45 dk birde tüm vucut çalışsam acaba 15 dk yeterli olur mu
bittercikolata yani şuan leslie yaptım birde ergin kırbaç yapayım mı ideal kiloya yakın mı bölgesel öneriyorsunuz değil mi doğru anladım
Cikolatali-waffle Olur tabiki. Diyet ve leslie ile 3 ay da 14 kilo verdim hemde oyle yarim saat 1 saat yapmadim sadece 15 dk gunluk
Leslie ilk baslayanlar icin uygun ama sonrasinda dsha ağırlaştırmak gerekiyor. Yag yakimi olmasi icin nabzin yükselip geri inmesi lazim. Leslieyle baslayabilirsin. Sonra yuruyusle devam edebilirsin. Ama dumduz yuruyus ufak sonuclar verir. Yuruyus- hafif tempolu kosu- yürüyüş seklinde yapabilirisn. Nabzin yukselmesi gerek. Bu arada vucut once sekeri yakar sonra yag yagmaya gecer. Yani diyet sart. Sekeri de kesinlikle birakman lazim.
Cikolatali-waffle İlk başlar için yeterli olur. Artık size kolay gelmeye başlayın team body project videolarına bi bakabilirsiniz
Hzlll sıkılaşma oldu mu peki
Deleted10 şuan diyet yapıyorum zaten ama kilo verirken de sarkmak istemiyorum şeker derken ekmekte dahil mi
Akrep o kanalı biliyorum çok sağolun gazınıza geldim 45 leslie yapmıştım üzerine de 25 dk ergin kırbaç ve sneme yaptım
- Düzenlendi
Cikolatali-waffle Yani yanlış mı anlattım bilmiyorum da sanırım eksik yazmisim 🙈 ideal.kiloya yakın olunca bölgesel çalışabilirsin evet ama vücudunda fazladan yağ kalmadığından da emin ol yani mesela aynaya baktığında anlarsın onu zaten 🙈 şöyle açıklama yapayım bence leslie yi hiç yapma direk ergin kırbaç videoları yap tabi az az basla mesela günde 1 video gibi 1 hafta sonra süreyi biraz daha artır 30 40 dk mesela bu şekilde artırarak yavaş yavaş ergin yap. Çünkü vücudundaki fazlalık yağlar erişin ki alttan kaslar ortaya çıkmaya başlasın.
Cikolatali-waffle Çok fazla olmasada toparlanmisti vucudum
Cikolatali-waffle ekmek pirinc unlu seyler falan da yememelisin tabi ama şeker derken bildigimiz sekerden bahsediyorum tatli vs. Tabi meyvede de seker var onu da kontrollu tüketmelisin. Tum bunları kısıp sporla destekleyince guzel sonuc alirsjn canım
bittercikolata anladım canım şimdi tam olarak🥰 çok tşk ediyorum o zaman leslie ye by by 😁
Deleted10 çok teşekkür ederim canım zaten tatlı yemiyorum sadece 1 tk bal tüketiyorum günde ekmek de arada yiyorum sabahları sadece canım çok isterse oda 1 dl felan şuan veriyorum haftada 1 kilo gdiyor
Cikolatali-waffle Aynen kuşum rica ederimmm ne demek kısa zamanda faydasını göreceksin zaten ❤🥰🔥💥
Cikolatali-waffle oh maşallah🥰🙏🏼💪🏼