Cikolatali-waffle rica ederim❤️ diyetisyenim balı sadece sabahlari tuket demisti bilgin olsun. Ekmek ne tuketiyorsun? Beyaz ekmek mi tam bugday kepekli vs mi
Sadece leslie
bittercikolata inşallah yaa kilo o kadar kötü birşeyki ilk kızımı doğurdum 63 kiloya indim birde vücudum sıkıydı gören bekar sanıyordu ikincide 107 ile doğuma girdim şuan 91 kiloyum o kadsr yaşlı tutuypr ki kilo ne giysen yakışmıyor bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama özgüvenim bile gidiyor
Deleted10 ekmeğimi tambuğday tuketiyorum balı da öğle yulaf lapasında kullanıyorum sadece aslında
Cikolatali-waffle yok kuzum kesinlikle haklısın insan zayifladikca bir de üstüne sikilastikca ozguveni geç ozguven patlaması geliyp bildiğin yemin ederim seni çok iyi anlıyorum ❤❤
bittercikolata aynen canım o kadar haklısın ki çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🌺
Cikolatali-waffle Canım dorisin squatgirl kanalı var bende yeni başlamama rağmen aynada fark edilir şekilde göbek bölgemde inme var tavsiye ederim ben 40 dakikada 500 kalori olanı uyguluyorum ama henüz tamamlayamadım yarım saatte pes ediyorum 😊
Cikolatali-waffle Super🤟🏻 Ben cok ilgilendim bu konularla vakti zamaninda. Bunlara dikkat ettigimde hic sonucsuz kalmadim 🙃
Cilekliturtaa ya squatgirl i biliyorum ama hiç yapmadım bir bakayım canım çok saol
Deleted10 hadi bakalımm ben de sonuç alırım inşallah ya 🤲🏻
- Düzenlendi
Cikolatali-waffle kilo mevzusu basit gibi duruyor ama insani cok etkiliyor bilirim🙃 kalbim seninle❤️