Hzlll sıkılaşma oldu mu peki
Sadece leslie
Deleted10 şuan diyet yapıyorum zaten ama kilo verirken de sarkmak istemiyorum şeker derken ekmekte dahil mi
Akrep o kanalı biliyorum çok sağolun gazınıza geldim 45 leslie yapmıştım üzerine de 25 dk ergin kırbaç ve sneme yaptım
- Düzenlendi
Cikolatali-waffle Yani yanlış mı anlattım bilmiyorum da sanırım eksik yazmisim 🙈 ideal.kiloya yakın olunca bölgesel çalışabilirsin evet ama vücudunda fazladan yağ kalmadığından da emin ol yani mesela aynaya baktığında anlarsın onu zaten 🙈 şöyle açıklama yapayım bence leslie yi hiç yapma direk ergin kırbaç videoları yap tabi az az basla mesela günde 1 video gibi 1 hafta sonra süreyi biraz daha artır 30 40 dk mesela bu şekilde artırarak yavaş yavaş ergin yap. Çünkü vücudundaki fazlalık yağlar erişin ki alttan kaslar ortaya çıkmaya başlasın.
Cikolatali-waffle Çok fazla olmasada toparlanmisti vucudum
Cikolatali-waffle ekmek pirinc unlu seyler falan da yememelisin tabi ama şeker derken bildigimiz sekerden bahsediyorum tatli vs. Tabi meyvede de seker var onu da kontrollu tüketmelisin. Tum bunları kısıp sporla destekleyince guzel sonuc alirsjn canım
bittercikolata anladım canım şimdi tam olarak🥰 çok tşk ediyorum o zaman leslie ye by by 😁
Deleted10 çok teşekkür ederim canım zaten tatlı yemiyorum sadece 1 tk bal tüketiyorum günde ekmek de arada yiyorum sabahları sadece canım çok isterse oda 1 dl felan şuan veriyorum haftada 1 kilo gdiyor
Cikolatali-waffle Aynen kuşum rica ederimmm ne demek kısa zamanda faydasını göreceksin zaten ❤🥰🔥💥
Cikolatali-waffle oh maşallah🥰🙏🏼💪🏼
Cikolatali-waffle rica ederim❤️ diyetisyenim balı sadece sabahlari tuket demisti bilgin olsun. Ekmek ne tuketiyorsun? Beyaz ekmek mi tam bugday kepekli vs mi
bittercikolata inşallah yaa kilo o kadar kötü birşeyki ilk kızımı doğurdum 63 kiloya indim birde vücudum sıkıydı gören bekar sanıyordu ikincide 107 ile doğuma girdim şuan 91 kiloyum o kadsr yaşlı tutuypr ki kilo ne giysen yakışmıyor bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama özgüvenim bile gidiyor
Deleted10 ekmeğimi tambuğday tuketiyorum balı da öğle yulaf lapasında kullanıyorum sadece aslında
Cikolatali-waffle yok kuzum kesinlikle haklısın insan zayifladikca bir de üstüne sikilastikca ozguveni geç ozguven patlaması geliyp bildiğin yemin ederim seni çok iyi anlıyorum ❤❤
bittercikolata aynen canım o kadar haklısın ki çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🌺
Cikolatali-waffle Canım dorisin squatgirl kanalı var bende yeni başlamama rağmen aynada fark edilir şekilde göbek bölgemde inme var tavsiye ederim ben 40 dakikada 500 kalori olanı uyguluyorum ama henüz tamamlayamadım yarım saatte pes ediyorum 😊
Cikolatali-waffle Super🤟🏻 Ben cok ilgilendim bu konularla vakti zamaninda. Bunlara dikkat ettigimde hic sonucsuz kalmadim 🙃
Cilekliturtaa ya squatgirl i biliyorum ama hiç yapmadım bir bakayım canım çok saol