Yorgun burada insanları ezip dalga geçme peşinde olan son kişilerden biri olabilirim . Benim kadar hassas olan biri var mı bu forumda bi anket açalım 🥸🥸🥸

Yorgun
Niye hakkınızda iyi şeyler söylenince mütevazi olup yaptığınız bir hata söyleyince hemen karşıdaki insanı gerizekalı önyargılı vs ilan ediyorsunuz günlerdir herkes sizinle ilgileniyor. Madem çöpe attiniz belirtin kimsenin alnında enayi yazmıyor. Ayrıca olivetti için söylenilenler doğru demişsin sen söylenilenin hangi birini gördün de destekledin bu senin yaptığın ne oluyor hani yargılıyorlar ya seni ? Hayret birsey ya

Nietzsche yanış anlaşılmasın bu arada şikayetim sadece üslubunuzdan ben yaptığımı savunmuyorum ama amacım sizin anladığınız gibi değildi birincisi şunu düşünmelisiniz yanı burda insanları ne DİE kandırayım ki daha önceki fotoları kendi çekim sadece bunun şokundan sadece buna benzerdi belki ben yanlış anladım DİE sorucaktım ama verdiğiniz cvp ve üslup suçlamaydı ve bu yanlış bunun için şikayette bulundum

pina işte evet bende bunu sorucaktım acaba benim yanlış gördüm gün olmadan oluyorum DİE sorucaktım ama arkadaşlar sağolsun fırsat vermedi

• pina bunu yanıtladı.

Anilla ben hatalarım söylenince tırnaklarını çıkaran değilim yazılarımı düzgün okursanız söyleme tarzı yanlıştı madem burda bişeylerin önüne geçilmek isteniyor önce kimin ne yapmaya çalıştığını doğru düzgün bi dille sorulur suçlayarak değil beklenilseydi zaten fotoyu neden artımı sorucaktım ama maalesef

Yorgun fotoğraf atmanıza gerek yoktu ,silik çıktı derdiniz. Zaten attığınız fotoğrafta silik değil.Ben size inanmıyorum. İnanan arkadaşlar yardımcı olsunlar. Her konuda da şikayette bulunabilirsiniz. Mutlu forumlar😊

Yorgun Yinede için rahat olması için bir kan testi yaptırmanı öneririm ben, bozuk idrar testleri bazen insanı yanıltıyor

Nietzsche sayenizde zaten uygulamayı silicem ve yakınımda birsürü insan kullanıyor ve onlarında kullanmaması için onları uyarıcam size güle güle

Yok o oyle değil eğer biri o testin başkasına ait olduğunu anlayıp söylemeseydi siz gayet konuşmaya devam edecektiniz. Çünkü hamileyim yazıp altına resmî atmışsınız hani açıklama yapmak icin sizi birinin ikaz etmesi mi lazımdı ? Bilmem kaç zamandır bu forumdasınız ama ben eskilerdenim tanımadığınız insanlar hakkında fazla önyargılı olmuşsunuz üşenmemiş şikayet etmişsiniz bizde sizi şikayet edelim mi enayi yerine konulduk diye 👍

Yorgun canım bunun kararını verme zorunluluğu senin çünkü kimse bu sorumluluğun altına gireceğini sanmıyorum aldırıp aldırmamak tamamen sana kalmış bakma durumun varsa aldırma

Nietzsche anam olaya gel. Sen onuda görüyorsun dimi wuhuuuuuı güzel şey ya yönetici olmak sayın Sherlock Holmes ❤️

Yorgun kendi testini atmaktansa benzer testi atmak nasıl mantıktır ya .hala yalanına kılıf bulmaya calısman da ayrı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bir insan ne diye böyle bir yalan soyler ki amac ne yani ??cok.mu canin sıkılıyor fazlamı vaktin var ilgimi istiyorsun hangisi??? Yarim saat once attığını söylüyorsun birde yazik ya gerçekten .en kisa zamanda psikiyatriye gitmeninizi önereceğim bu da bur cesit rahatsizlik çünkü benim çevremde de vardi boyle biri. Olmayan seyleri olmus gibi yapip birde kendide inanıyordu. Kocanin aldattiginada inanmıyorum yazdigin diğer şeylerede ..

Mera3939 birde üsluba takılıyor üstte yazdıklarına baksana birde sikayet edicem diyor 🤦🏻‍♀️Nasıl edicek acaba cok merak ediyorum pardon ben sahte resim attım uyarı aldım sonra üslupsuz konustum ve sikayet ediyorum mu🤦🏻‍♀️