Bir bu eksikti Allah ım beni sınıyor resmen
Nietzsche anam olaya gel. Sen onuda görüyorsun dimi wuhuuuuuı güzel şey ya yönetici olmak sayın Sherlock Holmes ❤️
Tecrubekonusuyor hayır ,postlarında yazıyor ,regl tarihini görmüyoruz🤭
Nietzsche Helal olsun size👏 İyiki varsınız❣️
Nietzsche hmmmm anladım 🌺
Bir insan ne diye böyle bir yalan soyler ki amac ne yani ??cok.mu canin sıkılıyor fazlamı vaktin var ilgimi istiyorsun hangisi??? Yarim saat once attığını söylüyorsun birde yazik ya gerçekten .en kisa zamanda psikiyatriye gitmeninizi önereceğim bu da bur cesit rahatsizlik çünkü benim çevremde de vardi boyle biri. Olmayan seyleri olmus gibi yapip birde kendide inanıyordu. Kocanin aldattiginada inanmıyorum yazdigin diğer şeylerede ..
Nietzsche 👏👏👏👏başka da birşey demiyorum
Mera3939 gerçekten bazıları çok Tuhaf işte insanlar gündem yaratmak için neler yapıyor
Nietzsche gofret??
Rouge hic sorma ya.. benimde esimin eski sevgilisi twitire girip esimin onu unutamadigini benim hamile olduğumu kizimin adinida onun adini koyacağımızı falan yazmıştı 🤦♀️ bu arada hamile olduğumu ben söylemiştim esime ulasmis turkcel musteri hizmetlerinde çalışıyor oradan bulmus numarasini. Eşimde bana soyledi verdi numarasini bir insan hangi kafayla bunları yazabiliyor gerçekten aklim almiyor. Bir tek kendi akilli buradaki herkes gerizekali @Nietzsche senide tebrik ederim nereden buldun asla aklima gelmezdi nete girip bakmak👏
Cikolatali-waffle sayelerinde şizofren olduk 🤦♀️
Arasemir11 oyle gerçekten yazik buradaki zmanini ayirip yazan destek olan insanlara..