Yorgun günün geçmeden niye test yapıyorsun ki belirtiler mi vardı?

Nietzsche 27 si adet günüm ve 5 gün sürdü ve ovulasyon kullanıyordum aksatılmadan önce ve aldatıldımı öğrendiğim güne kadar beraberdik normalde gerizekalıya anlatır gibi anlatmam ama işte kapasite sonra aldatımdımı öğrendim falan filan bugün aklımdaydı kaçgündür test yapmak bugün yaptım ve silik olmasına rağmen çıktı anlam veremediğim için buraya yazdım ama işte aklı bunalmış ve herseyde bi şey bulmaya çalışan insanlara denk gelecemi bilseydim daha ayrıntılı düşünür öyle yazardım

Yorgun az önce üsluptan bahseden sen miydin ? Gerizekalı teriminin kimler için kullanıldığını buradaki çoğu arkadaş bilir. Mesela size inanırsam gerizekalı diyebilirsiniz.

Nietzsche önce milleti kandıranı değilde insanlarla nasıl iletişim kurulur öğrenin zaten sizi şikayette bulundum çünkü baya aklı dengesi yerinde olmayan birini çalıştırıyorlar

Olivetti yo ben neyi ters anladınız DİE sorgulamıyorum ama yanlış anlaşılma varken insan gibi konuşulmalı kendinize bi olay bulup işiniz gücünüz yok gibi sadece ezip dalga geçme derdindesiniz ama anlamadığınız sadece komik oluyorsunuz

Yorgun testin bozuktur o zaman Eylül’ün 29’unda adet olduysan hamile olman gerçekten imkansız, yerleşme kanaması desek ona oda 5 gün sürmez

Yorgun burada insanları ezip dalga geçme peşinde olan son kişilerden biri olabilirim . Benim kadar hassas olan biri var mı bu forumda bi anket açalım 🥸🥸🥸

Yorgun
          Niye hakkınızda iyi şeyler söylenince mütevazi olup yaptığınız bir hata söyleyince hemen karşıdaki insanı gerizekalı önyargılı vs ilan ediyorsunuz günlerdir herkes sizinle ilgileniyor. Madem çöpe attiniz belirtin kimsenin alnında enayi yazmıyor. Ayrıca olivetti için söylenilenler doğru demişsin sen söylenilenin hangi birini gördün de destekledin bu senin yaptığın ne oluyor hani yargılıyorlar ya seni ? Hayret birsey ya

Nietzsche yanış anlaşılmasın bu arada şikayetim sadece üslubunuzdan ben yaptığımı savunmuyorum ama amacım sizin anladığınız gibi değildi birincisi şunu düşünmelisiniz yanı burda insanları ne DİE kandırayım ki daha önceki fotoları kendi çekim sadece bunun şokundan sadece buna benzerdi belki ben yanlış anladım DİE sorucaktım ama verdiğiniz cvp ve üslup suçlamaydı ve bu yanlış bunun için şikayette bulundum

pina işte evet bende bunu sorucaktım acaba benim yanlış gördüm gün olmadan oluyorum DİE sorucaktım ama arkadaşlar sağolsun fırsat vermedi

• pina bunu yanıtladı.