Gebelik istiyorum tavsiyesi olan var mı
Merhabalar bizde yumurtlama döneminde bebiş denedik suan adetime 3 gün var sanki adet olucak gibi karnımın alt bölgsesinde hafif sancı ve batma yanma gibi bişeler var gögüs uçlarım acıyor dokununca sürekli uyuku istegi canım hep birşeyler cekiyor inşallah olmuştur hayırlısı olsun herkes için 👍😊😊😘🦋
Benim bildigim kadarıyla canım yumurtlama dönemine denk getirirseniz bebek yapmayı daha iyi tutma ihtimali varmış ve bebiş yaparken enson belinin altına popo kısmına hafif yüksek yastık koycakmıssın ayaklarını15-20 dakka yukarda bekletecekmissin sonra tuvalete gitmeyecekmissin hemen 1 saat felan yatakta durman lazımmış sabah duş yapın diyorlar ben bunları yaptım bakalım bekliyorum😊
Doğurganlık döneminde daha çok tutması mümkün ve ilişki sonrası belinin altına yastık koy ve yarım saat hiç kalkma bence gebe kalaman daha kolay olacaktır..
Arkadaslar öyle bende denedim ama yastigin bir faydasi yokmus doktordan ögrendim sperm okadar bir hizla yerlesiomuski ister hemen kalk ister kalkma diyor yani cok hizla yerlesirmus zaten yane olcgi varsa oluor zaten arkadaslar yine de tabiki hayirlisi olsun insallah🤲🏻🤗
Kızlar şükür 5 haftalık hamileymişim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ayyy ne güze bir haber cok sevindim 🌺🌺😍😍🙏🙏h ayırlı olsun inşallah darısı benim başıma ve bebiş isteyenlere 😍😍
YelizKenanGlsahin dogurganlik gunlerde sadece iliskiye girsek ihdimal varmiki hamilelige
Chnbtllyrttas her ay yapiyorum ama bir sonuç yok daha inshaallah senin vardir
burcu_kara ben sabaha kadar kalkmiyorum ama yok olmuyor😞
Chnbtllyrttas amin canim