Benim oğlumda 6 ayını doldurdu bir aydır bizde ek gıdaya başladık, bende önce patates, havuç,kabak 3er gün kuralıyla bunları haşladım çatalla ezdim bir tatlı kaşığı verdim sevdi, meyve olarakta elma,armut,muz en sevdikleri birde cennet hurması ve avokadoya bayılıyor benim oğlum genelde yoğurdunu meyveyle yediriyorum, arada da bir yemek kaşığı irmiği üzerini geçecek kadar suda pişirip pekmez katıyorum onu da çok seviyor ve tok tutuyor, kahvaltılarında da genellikle haşlanmış yumurta sarısını kayısı kıvamında yapıyorum ve pekmezle birlikte yediriyorum, labne yapmayı düşünüyorum bende 🙃 birde ben mevsiminde şeftali ve elmayı soydum dilimledim tencerede pişirip küçük kavanozlara koydum soğuyunca dolaba kaldırdım yoğurtlarına katmak için yada dışarıda vermek için çok iyi oluyor, birde buzdolabı poşetlerine 2-3 kabak dilimi ve 2-3 havuç dilimi koyup buzluğa koydum hemen çıkarıp patatesle birlikte haşlıyorum ve rondodan geçiriyorum onu da çok seviyor, tarhana çorbasını da zar zor içiyor sağlıklı diye ne kadar yerse o kadar kâr olarak düşünüyorum. Hero Babynin gece mamasını aldım kaşık mamalarından onu yiyince rahatsız oldu gaz yaptı o yüzden hippinkileri denemeyi düşünüyorum, sütüm az olduğu içinde sabah ve gece 90ml bebelac gold 2 numara devam sütünü takviye olarak veriyorum