Sihirlisabuncu kaçıncı ayda vermeye başladınız
Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊
Bugünde buğulama yaptım bunuda seviyor benim ki 😂
Soğan
Patates
Havuç
Balık
Limon
Maydanoz
Zeytinyağı
Sırasıyla borcama döşüyorum biraz tuzda atıyorum ben üstü geçene kadar da su koyuyorum fırında pişiriyorum afiyet olsun 😇
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/wCpQOzh.jpeg]
Nimess elinize sağlık, karadenizden mi ya balıklı çorbalar buğulamalar 😂
Nimess elinize sağlık 8 aylık kızım hiç balık vermedim erken mi acaba
zarifhanim sinop 😂 istanbulda büyümüş birisiyim çok severim balığın her halini ve çoğu çeşidini ama burda hepsini bulamıyorum ne yazık ki. Bebeğimde seviyor ve doktorda haftada iki kere yedirebilirsen yedir dedi bende yapıyorum 😇😇
TombulHatun ben 9 aylıkken başladım doktora sormadan başlama istersen zaten kontrole gitmen gerekiyor 😇
Nimess kontrole her ay gidiyorm da hep unutuyorum sormayı ya 😀😀
TombulHatun not al ben öyle yapıyorum notlarımı açıyorum soruyorum tek tek 😂 doktorum bana çok gülüyor ama ne yapayım birini sorsam diğerini unutuyorum 😅
Nimess ay çok mantıklı sağol 😘
Adamasali yaaa çok geçmiş olsunn şimdi nasıl peki?
TombulHatun lor peynirini denedim canım dün. Önce sütümle peynir yaptım sonra kalan oeynir sltı suyumu denedim aynı tarifteki gib ama maalesef olmadı 🤷🏻♀️
Cikolatali-waffle aaa tutmadı mı. Ben köyden getirtmeye devam 😂😂
Cikolatali-waffle sagol canım Allah razı olsun daha iyi Allah a şükür ilaçlar iyi geliyor gibi 🙏🙏
zarifhanim ilk ek gıdaya başladığımızda her şeyi eline vererek yedirmeye başladım . Ve şuan bunun sıkıntısını yaşıyorum tarif bulamıyorum 😂 8 aylık bebeğim kaşıktan yemiyor ve henüz kullanamıyor da 😭
zarifhanim Yeşil mercimek,kırmızı kapya biber, havuç haşlıyorum (mercimek ayrı) ilikli suyla birlikte pişiriyorum içine azıcık tereyağı ve küp şeklinde erişte katıyorum bütün soğan ve sarımsakta koyuyorum hep birlikte pişiyolar.Oğlum 9 aylık çok severek yiyor.Normalde yaptığım yemekleri yarım bırakır hep bunu yapınca hepsini yiyor.
Redrouge Aa nasıl yedirdiniz ki kendi mi yedi hep 🙁
babynative yemek şeklinde mi veriyorsunuz yani çorba kıvamlı olmadan. Elinize sağlık, kapya biber alerjik reaksiyona sebep olur diye vermedim hiç 8. Aydan sonra denemeye başlayacağım. Bu tarifi denerim 😊
nar1nar hangisini sordunuz
zarifhanim yani hem yemek gibi hem çorba tarzında bişey.Yiyeceği büyüklükte hepsi ezmiyorum veya blendırdan geçirmiyorum.Bizde alerji yapmadı sizde denersiniz bakarsınız ☺️
Sihirlisabuncu meyve dilimleyip suyunu emiyorlar ya kuzum adını bilmiyorum şu resmini paylaştığın. Onu sordum kaçıncı ayda başladın diye