Ayseeee Evet aynen anlattığın gibi kesiğim vardi evet kesmişlerdi sonra hic düzelmedi zaten simdi orasi halâ hassas aciyo yani😔 benimkini ebeler dikti ebeler yaptirdi doğumumu. Tirnak boyutu kadar var yumuşak bir parça🥺

9 gün sonra

Peridehatunu ben normal dopum yaptım o et parçası sarkma bende de oldu hem kaşıntı hemde acı hissi vardı ama bi kaç sonra kendiliğinden gitti doktorlarda normal buluyolarmış bi tanıdığımın başına gelmişti birkaç yerde daha duydum o yüzden doktorada gitmedim

O yanlış dikilmeden kaynaklı benimde makatla vajina arasında bir şişlik var maalesef ki yanlış dikim yüzünden öyle 7 aydır doğum yaptım ve hala arada ağrıyor sızlıyor

2020Dnz acısı suanda yok ama sert iliskide cok aşırı hassas, yaptirmiyo pek yani canım eminim dikiş yeri tam orasi çok küçük turnak kadar bir parça var ama.

Peridehatunu ayyy bendede oldu geçen hafta doktora gittim kizlik zarının kalıntısı olan et parçası oluyor oraya sprey sıkıp uyusuturup kesiyoruz dedi özelde 400.liraymis dikiş aticaz dedi bebeğime annemin bakması lazım o da yurt dışında artık ne zaman gelirse olucam