Allah korusun sizi. Bende bi yakınımın evinde kumaşa bağlanmış bi sabun bulmuştum eğer içinde iğne olursa haneden birinin ölümü demekmiş Allahtan iğnesizdi birazı erimişti o da evdeki huzuru bozmak içindi. Sonra onu akan suya attılar ve çok şükür bidaha bi sorun yaşamadılar. Yapanında yaptıranında yatıcak yeri yok Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin🙏🏼
Toplu iğne büyüsü...(Hassas içerik)
Est23 Allah yardımcın olsun kardeşim yapanların yatacak yeri yok, bunun affı yok ama cahil insan çok fazla Allah korkusu olmayan kötülükten beslenen. Ben çok küçükken bebekken annem evin her yerinden yumurta bulmuş duvarlardan mutfak dolaplarindan bahçeden sonra isleri bozulmuş başka yere tasinmislar orda da ya parasızlık oldu düzeldi babamla arasında huzur olmadı hastalik bitmedi kardeşim olmadı tedaviyle falan kardeşim oldu sonra babam ceza evine girdi şimdi de benim eşimle sıkıntılarım oluyor tam mutlu oldum diyoyorum Bi aksilik tabi onun etkisi mi bilmem belki de sınavdır
nededinsen yumurta mı ilk kez duyuyorum bence böyle bi tanıdınız varsa sorun sizde belki birisi yapmıstır. Allah yardımcınız olsun sizinde. Gercekten Allah iyi insanlar cıkarsın karsımıza
Est23 Amin sordum zaten bana da yapılmış eşime de yapılmış ben annemlere yapılanın bana geçtiğini düşünüyorum işte daha sonra muska falan da bulmuştuk
Est23 eşinle aranız nasıl peki
2minikmucize bi süredir saçma sapan seyler den kavga ediyoruz hatta sorun cıkarsan hep benim hep bişey buluyorum
Est23 büyü varsa zaten saçma sapan sebebler de olabilir büyü günümüzde o kadar çok yapılıyor ki
2minikmucize Allahım korusun diyelim inşallah bişey olmazda
Est23 ay evt bende evimde farklı günlerde 2 tane buldum bı yastığın içinde birde halinin altında korktum suphelendm ama kim yapacak dedim oesne düşmedim ama bidaha bulursam araştıracak illa ki bide seninki nasıldı bnm buldgum çivi tarzı inceydi
Ya Allah affetsin kimsenin günahına girmek istemem canım ama annen değildir dimi? Yni nisanlıyken kayınvalide nasıl kıyafetlerine batırsın ki
Emelim yok annem asla böyle bişey yapmaz eşimi biz önceden tanıyoruz annem cok severdi evlenmemizle daha cok sevdi ailem. Ama bu birinin gelip batırmasoylw olcak bişey degilmiş biz evimizde bir cok defa bir cok yerde bulduk. Bu hocanın dedigine göre ilk bana birisi hediye almıs kıyafet onunla girmiş eve sonraki bulduklarımızds bi şekilde cıkarmıs. Önemli olan bulman görmen demişti imam bana