• Sağlık
  • Tüp Mide Ameliyatı ANKARA tavsiye

17 gün sonra

Kimse bunu yaşamadan bilemez bende 3 haneli rakamlar görüyorum ve ameliyat olmak gibi bir niyetim var insanların ne dedikleri çokta önemli değil aslında o ameliyat oldu öldü şu oldu geri aldı falan bunlar aslında yanlış yapılan operasyon kişiye ve bünyeye göre değişiyor ameliyat olunsa bile yine bizim azmimiz gerekiyor ve ameliyatsız oluyor diyen insanlara naçizane tavsiyem herkes bir değil bazıları kendini haftalarca aç bıraksa bile en ufak şeyde yıllarca yiyor ondan herkes bir değil

Findukkk Ben biraz ara vermek zorunda kaldım 1 hafta dan sonra içemedim yarin tekrar başlayacağım haftaya yazarim sonucu canim. Süperrrr devamm

bir ay sonra

Findukkk merhaba canım benim aklıma geldi kaç kilo verebildin daha devam ediyormusun witlife çayına.

Belmirmir merhaba, 2 kutu kullandım 9-10 kilo verdim 🙏 bu ay ara verdim martta tekrar başlayacağım 😇

Findukkk olmayın ne olur ileride ciddi sağlık sorunlarına yol aciyormus. Gülsüm elkhatroushi diye biri var kardeşi bu yüzden vefat etti .kendisi bu ameliyat ile ilgili meclise önerge verilmesini sağladı.
      Kendiniz başarırsınız gerçekten.

Hayris olmadım🥰 burada bir arkadaş sağolsun bir çay önerdi onunla baya kilo verdim çok şükür 🙏 şimdi ara verdim koruma yapıyorum yine başlayacağım🙏

Findukkk benim çok kilom olmadığı için çok içmedim, ama bugünlerde tatlı isteğim çok var. iştahımı kessin diye günde 1 tane içiyorum yeni başladım.

Findukkk onlarda elektrolit dengenizi vs.bozabilir.kan değerlerinizi kontrol ettirmeniz öneririm.

Hayris baktırıyorum 😊 sıkıntı olmadı çok şükür 🙏

Snsnsnsns sanmıyorum gebelikteki kullanımına hiç bakmadım açıkçası ben emziriyorım bebeğim 17 aylık 6 aydan büyükse kullanılabilir yazıyordu o yüzden kullandım

3 ay sonra

Yaramazannesi ben de iki sezeryan oldum o kesilen yeri canli canli hissetim ayilirken ve ben de ameliyat olmaya karar verdim

Findukkk çok güzel tebrik ederim👍🏻azminizi kutluyorum🥳 ne güzel kilo vermenize vesile olduysam ne mutlu bana, allah sizden de razı olsun. 🧡

Findukkk şimdi ben yeni bişey denedim aralıklı oruç diye geçiyor internette isterseniz sizde deneyin, YouTube Ahmet apa var araştırın çok kişi kilo veriyor ben 7 günde 2,5 kilo verdim. Görümcem 12 günde 7 kilo verdi ve 30 dk yürüyüş yaptı. Ben bebeklerim olduğu için pek spor, yürüyüş yapamıyorum.