• Sağlık
  • Tüp Mide Ameliyatı ANKARA tavsiye

Hayris olmadım🥰 burada bir arkadaş sağolsun bir çay önerdi onunla baya kilo verdim çok şükür 🙏 şimdi ara verdim koruma yapıyorum yine başlayacağım🙏

Findukkk benim çok kilom olmadığı için çok içmedim, ama bugünlerde tatlı isteğim çok var. iştahımı kessin diye günde 1 tane içiyorum yeni başladım.

Findukkk onlarda elektrolit dengenizi vs.bozabilir.kan değerlerinizi kontrol ettirmeniz öneririm.

Hayris baktırıyorum 😊 sıkıntı olmadı çok şükür 🙏

Snsnsnsns sanmıyorum gebelikteki kullanımına hiç bakmadım açıkçası ben emziriyorım bebeğim 17 aylık 6 aydan büyükse kullanılabilir yazıyordu o yüzden kullandım

3 ay sonra

Yaramazannesi ben de iki sezeryan oldum o kesilen yeri canli canli hissetim ayilirken ve ben de ameliyat olmaya karar verdim

Findukkk çok güzel tebrik ederim👍🏻azminizi kutluyorum🥳 ne güzel kilo vermenize vesile olduysam ne mutlu bana, allah sizden de razı olsun. 🧡

Findukkk şimdi ben yeni bişey denedim aralıklı oruç diye geçiyor internette isterseniz sizde deneyin, YouTube Ahmet apa var araştırın çok kişi kilo veriyor ben 7 günde 2,5 kilo verdim. Görümcem 12 günde 7 kilo verdi ve 30 dk yürüyüş yaptı. Ben bebeklerim olduğu için pek spor, yürüyüş yapamıyorum.

Belmirmir bende bu çayla aralıklı oruç yapıyorum aslında 2 öğün besleniyorum aralardaki atıştırmalar gitti canım istemiyor bile midem küçüldü ☺️ Hamile kaldığım kiloya düştüm çok şükür ama biraz daha yolum var 🙏 benimde 19 aylık bir bebeğim var spor yapamıyorum ama işten eve geldiğim an ayaklarıma bilek ağırlığı takıyorum bacaklarımı sıkılaştırdı tavsiye ederim