Yok canım bugün son iğnemi vurdum doktor Perşembe günü gelin dedi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yumurtam büyümüştür. Senin ilk aşılamada kaç yumurtan oluşmuştu canm . Bu ilaç etkilidir inşallah çok heyecanlıyım .
Aşılama yaptıran var mı ?
- Düzenlendi
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de 🙏😊
Sende yurt dışında mı yaşıyorsun canm
Hazele Canım bugün gittik kontrole 2 yumurtam oluştu biri 20 diğeri 17 ml çatlatma iğnesi vurdu doktorum normal yolla deneyin dedi aşılama yapmadı Hadi inşallah 🙏
Çatlatma iğnesinden kaç gün deniyoruz canım bilen var mı bugün vurdum ben
DenizMehmetSnmez her iki cocugum da tek yumurta ile tuttu dusugumde 2 yumurta ve olmayan yani tutmayan asilama 4 yumurta yani ona gore bakma sen
DenizMehmetSnmez aminnnn
DenizMehmetSnmez evet fransadayim sen ?
DenizMehmetSnmez ayyy cok sevindim insaallah ikisi de tutar canim hade dort gozle bekliyorum
DenizMehmetSnmez bilmiyom simdi ne desem yanlis olur doktora soz canim
DenizMehmetSnmez amin inşallah 🤲
Hazele Insallah canim Bende doktor bu ay normal catlatma ignemi vurdu üç gun deneyin dedi . Allah razı olsun canım iyi dileklerin için inşallah 🙏😊
Hazele Bende Irak’ tayım canım .
DenizMehmetSnmez hade insaallah
- Düzenlendi
Bugün 6. Günüm Adet olacak gibi ağrım var ama doktorum 12 gün geçmeden test yapma dedi ondan bekliyorum canım sence bu ne ağrısı iğne mi hamilelik mi
Sen nasıl anladın canım hamile olduğunu ay çok heyecanlıyım Allahım inşallah nasip eder bize de
DenizMehmetSnmez adet agrin varsa cok iyi canim demekki tutunuyor olabilir cnm hade insaallah
DenizMehmetSnmez ben komik gelebilir ama hapsiriyordul surekli bir sonra adet agrisi gibi agrim vardi ve gogus uclari acimaya baslamisti canim ara ara bel agrisi da oldu
Hazele İnşallah canım birde gaz var bende ya duygusallık var bilmiyorum iğneden mi ama başka mide bulantısı falan yok yani hamile gibi hissetmiyorum inşallah tutmuştur ya