Msjsj82882 bende karanlıkta gğzel ışıkta dikkatim başka yere gidiyor bizde öyleyiz bazen salon ışığınaçarız oda birbirimi az görek diye 😂😂 normal yanii

Benimki led aydınlatma aldı 😂 pavyon gibi yanıp sönüyor ama eğlenceli

papatya_ 🤭🤭 ayy cok guldum buna benim esimde utaniyor bide dikkatimi dagitir hemen konusmaua baslar 😄

papatya_ 😁😁 ayyhh bencede ama gel gör ki şeytan bile önümüzde düğme ilikler haberleri yok

Msjsj82882 bizimki de tam tersi illa ışık açık olacak 😂 ben loş ışık severim. Özellikle kırmızı ledi açarım. Ama eşim gelir ,bu ne böyle karanlik der ,ışığı açar 😂😂 hic romantik degil benim koca.

Sedaa ayy benimkide öyle önceden karanlık aydınlık takıntım yoktu doğumdan sonra göbek sezaryen bölgesi çatlaklar felan ışığı kapatıp kırmızı led açıyorum neden kapatıyorsun neyi gizliyorsun diyor

Ela34 benim dogum kilolarim gitti hatta eksilere düştüm 😂 kilo almaya çalışıyorum bende. Eşimde cok zayifladin, kilo al diyor, etli butlu seviyor heralde 😂😂

Sedaa 2 ay oldu doğuralı henüz bakalım zamanla bende eski fit halime dönerim umarım o böyle kal diyor ben sevmiyorum kilo erkekler ele avuca gelen seviyor demek ki

Ela34 aa daha cok yeni. Normal tabiki senin kilolarin. Zamanla toparlanir vücudun. Heleki bebekler hareketlendigi zaman hic oturamiyorsun 😂 benimkiler biri 2,5 ,digeri 1,5 yaşında iki canavar 😂 nasıl kilo alim. Şuan oturdum mutfakta cikolatali ekmek yiyorum, sabaha enerji depoluyorum 😂😂