Kızlar benim evim salon mutfak bir amerikan mutfak yani işte eşimle yatak odasında seks yaparken eşim hep ışığı kapatır mutfağın ışığını açar neden acaba sormadım da kendine 😤🤔🤔
Karanlıkta ilişki
Işığın yansıması gelsin diye olabilir mi loş ışık gibi yani
Isikda yapmak bencede rahatsiz edici hafif loş ışık daha iyi oluyor diye dusumuyorum bence esinde aynı düşüncededir disardan belki gorunuruz diye de düşünebilir benim esimde aynı çünkü hep storlari kapatır hem perde hem ışık fazla takılma
Msjsj82882 yani bende sevmem ışıkta olsun öyle daha romantik olur o yüzdendir 😊
Msjsj82882 bende karanlıkta gğzel ışıkta dikkatim başka yere gidiyor bizde öyleyiz bazen salon ışığınaçarız oda birbirimi az görek diye 😂😂 normal yanii
Msjsj82882 kız adam romantizm yapiyo benimki de öyle ışıkta utaniyo herhalde bide yaptıktan sonra ic camasirini giyerken önünü sakliyo sanki hiç görmedim 😂
papatya_ ya canım utangaç bizim herifler 😂😂
Benimki led aydınlatma aldı 😂 pavyon gibi yanıp sönüyor ama eğlenceli
papatya_ 🤭🤭 ayy cok guldum buna benim esimde utaniyor bide dikkatimi dagitir hemen konusmaua baslar 😄
anneninicsesi ay kiz ayni benimki de öyle 😂😂gulesi geliyo insanın
Msjsj82882 loş ışıkta daha iyi bence de 👌🏻
papatya_ 😁😁 valla ne yalan söyliyim gülüyorum ben eşimde anlattigi seye gülüyorum saniyor
anneninicsesi çok saf sanıyo bunlar bizi ya 😂😂
papatya_ 😁😁 ayyhh bencede ama gel gör ki şeytan bile önümüzde düğme ilikler haberleri yok
papatya_ iş bittikten sonra içine kaçıyor 😂😂😂
Ask_hosmus buna çok güldüm 🤣🤣🤣🤣
Msjsj82882 bizimki de tam tersi illa ışık açık olacak 😂 ben loş ışık severim. Özellikle kırmızı ledi açarım. Ama eşim gelir ,bu ne böyle karanlik der ,ışığı açar 😂😂 hic romantik degil benim koca.
Ask_hosmus gülmek güzeldir 😂😂