• +18
  • Kostümlerle nasıl şeyler yapıyorsunuz 🤦🏻‍♀️😅

PiTi Ya eşimde o temizlikçi kız kostümünü beğenmiş Alicam dedi çok yakışır sana 😂Ee ben napim karşısında temizlik yapacak halim yok. Direk bam bam 🤣🤣🤣

Esmerkiz39 Bi tüylü toz alma aparatıyla etrafın tozunu alarak şov yapmak lazım. 😁😁

Esmerkiz39 yapan vardır ya temizlik felan biz olayı yanlış anlıyoruz bence ne evcilik oynayanlar vardır 🤣

PiTi talep edeni çoktur da o kostümlerle bişeyler yapmaya Benim o kadar vaktim yok 2 bebekten sonra 😅😅😅

Popy_ sende de mi iki bebe var 🤦🏻‍♀️🤣

PiTi Vallahi hiç kendimi salak gibi saçma spaan şekillere sokamam. Soksam eşim o kadar müsait ki gülmeye 😂

• PiTi bunu yanıtladı.

Popy_ Bende de 2 bebe var bende aldım ama şekillere sokmuyorum kendimi sadece giyin suslen anca bu kadar ona şükür etsinler 😅

PiTi asla öyle şeyler giymem eşimde istemez zaten çok basitleştiriyor gibi geliyor bana bir kadını öyle şeyler 🤷‍♀️ danteller satenler kadifeler dururken böyle hizmetçi temizlikçi öğrenci kedi kostümü falan çok iğrenç geliyor

Flamme adamın ilgisi bu sefer kedilere hemşirelere kayar diye korkmuyor değilim 🤣🤣🤪