JartiyerliKedi aklıma başka kazık gelmedi çok şükür😄 ben çocuğu reddettiğim için kazık sayılmaz ama karaktersizlik eminim 😂😂

JartiyerliKedi çok sevdiğim bir arkadaşım vardı yedğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. O evliydi o zmaanlar ve bi zmaan sonra biz ne zaman buluşsak benim paralarım eksilmeye başladı. 1-3-5 derken konduramıyorum bi türlü ama arkadaşın adı çıkmış çoktan. Benden aldığı paralarla beni lüks mekanlara götürürdü. Sonra ben evlendim 2 ay sonra ortak arkadaşımızın düğününe gittik orda büyük vurgun planlamış suçu da bana atacakmış sabahlamada eşimle tartışınca sabah ezanımda geldi aldı beni. Kıl payı kurtulmuştum. Daha da görüşmüyorum asla.

JartiyerliKedi Çok yakın samimi bir arkadaşım vardı, yurtta büyüdüğümüz için aileden daha yakındık. Ben her şeyimi anlatır paylaşırdım. O da anlatırdı, hatta sevgilisiyle görüşmeye gittiğinde annesine hep bana geleceğini söylerdi. Zor durumda kalsa hep idare ederdim. Bir ara pek görüşmedik, telefondan konuşur olduk yine muhabbetimiz vardı. Birden arkadaşın nişan haberini aldım başka biriyle, tabi darıldık onca yılın hatrı varken gizli saklı iş etmesine. Evlendi Fransaya gitti ben fedakarlığımla kaldım. Görüşmedik bir daha 🥲🥲

zarifhanim bi böyle olay bendede oldu ya ilkokuldan ayni sırada oturduğum arkadaşımdı bi kaç aya kadar tüm gün konuşurduk taaki hamileliğini benden saklayana kadar kız bide 2.çocuğu 8 aylık olmuş saklamış benden neymiş efendim göz nazardan korkuyorum kız ben napam senin çocuğunu deyyus hadi benim olmasa neyse bende bastım engeli dedim tanımıyorum artık bende seni

Ben kız meslekde okumuştum okulun demirbaşlarından biride bendim, çok kalabalık bir arkadaş gurubumuz vardı dilan diye bir arkadaşım benim delicesine sevdiğim sevgilim vardı çocukluktan beri, onunla görüştüğünü öğrendim tabi ilk de çaktırmadım ama takipteydim sevgilim bunu bana söyledi bak dilan bana yazdı diye tabi ben toz kondurmadım sevgilime ama dilanı en son sabrımın taştığı zaman kızlar lavabosunda yakalayıp haşat etmiştim kızı bayılma derecesine getirip sınıfıma geçmiştim. Kazık yemeden kazığı yedirmiş oldum🤝🏼 kendimle gurur duyuyorum ama sevdiğim kişi ondan sonra başkasıyla evli…💔

Olivetti yaa ne eğlenmesi aşk olsun klasik kazık hikayelerine yeni bir soluk seninki 😅