Yanii genc kizlara sorum🥳

3 ay sonra

Deletedmom3 rahatlıyor musunuz peki çok afedersiniz ama Bunu nasıl yapıyorsunuz ve eşinizle birlikte olmaktan farklı bir durum mu

Siri evet evliyim 20 yaşındayım eşim var çokta istekli ama ben istemiyorum çünkü beni tatmin etmiyor yapiyo kendi rahatliyo arkasını dönüp yatiyo hiç beni memnun etmiyo

Rengloji aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Ve kendimi resmen kullanılmış atılmış gibi hissediyorum 🤦🏻‍♀️ ama mastürbasyon yapmak da istemiyorum oda sonra alışkanlık oluyormuş

Gencanne0705 parmakla ileri geri yapiyorum. İçeri girmeden. Bakire olduğum için çok zorlamiyorum

Gencanne0705 klitorisi uyarıyorum elimle, zaten kayganlaşıyor hemen. Bir elimle de göğsümü okşuyorum. Kısa sürede boşalıyırsun zaten🤦‍♀️ cinsel paylaşımlar sitesi zaten yazsak ne olacak 😂🤪

Siri yapıyordum yeni dogum yaptığın için şuan yapamıyorum ,evliyim bazen eşimle ilişki sonrasında o boşalmış oluyor ben gelmemiş oluyorm ,uzanıyorm önüne öyle beni izlemeyi cok seviyormuş 🙈🙈klitorisi uyararak cok zevk alıyorum parmağımı içine sokmama bile gerek kalmıyor ,ordan cok tatmin oluyorm🙈😁bazen eşim işteykende yapardım sabah uyandığımda duşa girmeden önce 🙈bazen duşta🙈hamileliğimdede ilişkiye giremedik cok daralma olmuştu vajinamda,o yokken mast yapıyordum,bazen birkaç video bakmak da iyi oluyor mast yaparken 🙈🥳günah diyende var ama her koyun kendi bacağından asılcak sonuçta🙊

Gamze88 aynı ben 👌 herzaman eş yanımızda olmuyor. Bazen video bakıyorum. Duşta yapıyorum.

Deletedmom3 çok da güzel oluyor 🙈bir kadın vücudunda mutlaka keşifler yapmalı,önce o vücudunu tanımalı ki eşine zevk versin ve alsın dimi🙈😁