Kimsenin bilgisi yok mu

Mela bende ilk evlendigim hafta adet olmam gerekirken olmamistim yani olabiliyor canim yumurtlama gününe denk geldiyse

• Mela bunu yanıtladı.

NoName evet yumurtlama günümdeydim. Kesin olmuşmudur bide kaç günde çıkar ki adet olmama 13 gün var 3-4 güne test yapsam çıkar mı. İlk bebeğim kazara olmuştu geç öğrenmiştim o yüzden bilmiyorum 🙈

Can

Mela canım bende sadece bır kere olmustu ve hamıle kalmıstım yumurtlama gunundeyse ve Allah emrettıyse olur hıc korkma hersey nasıp kısmet adetını bekle gecerse test alırsın canım

• Mela bunu yanıtladı.

Mela cikmaz henüz cok erken adete son 1 hafta kala yapilan erken gebelik testleri var ozmn yapabilirsin canim

• Mela bunu yanıtladı.

NoName adetime 12 gün var olay olalı 3 gün oldu yarın erken gebelik testlerinden alsam çıkar mı ? Yada sağlık ocağına kan versem çıkar mı acaba ?

Mela hmm daha cok erkenmis canim cikmaz henüz

• Mela bunu yanıtladı.

NoName anladım o zaman biraz daha beklemeliyim. Teşekkür ederim bilgi için canım

Mela ella iç hamile kalmazsin

• Mela bunu yanıtladı.

Esa eşim içmemi istemiyor bende olmasın demiyorum ama korkuyorum 2 çocukla başa çıkarmıyım diye bide sezaryen olunca endişeliyiim

2 ay sonra

Naime evet hamileydim düşük yaptım

Merveyldrm hapla mı korunuyodunuz ? Bende hapla korunurken tam tersi regl düzelmişti

Merveyldrm hamilelik olmaması 1 yıla kadar normal ama adetin bu kadar gecikmesi pek normal değil 😕

11 gün sonra

Merveyldrm bi jenekologla görüşmenizi tavsiye ederim o kadar adet olmamanız normal değil

7 gün sonra

Düşükten kaç gün sonra hamile olunur
                  Ve adetten hemen sonra girilen ilişkide hemen hamile kalınır mi yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile olma şansı kactir

• Mela bunu yanıtladı.

Seraymesut35 bildiğim kadarını anlatayım... 7 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra düşük yaptım halen hamile kalamadım. Yumurtlama olmadan hamilelik daha zordur yani adete 3-4 gün kala ve adetten 3-4 gün sonrası hamile olma ihtimali daha düşüktür. Yumurtlama zamanı hamilelik yüzde 90 eğer hamile kalmanıza herhangi bi engel yoksa

oznural yok troitler var ama iyiler suan demek iatedigim o yumurtlama doneminde kalinabilir mi

• Mela bunu yanıtladı.