Bebekkokulu benim de böyleydi 3.5 haftalık hamileydim. Ultrasonda gözükmez çünkü çook yeni test bile silik. Hayırlı olsun

Bwnım kızımı 9.haftada görduler desem 😂 gec döllenmeymişşş

Meva61 Aaa gerçekten mi peki bu sonuca göre sizce var mı sizin sonuçlar nasıl öncesinde test yapılmışmıydı

Bebekkokulu adetım 1 gun gecmıstıı önce aynı silik bir cızgı görduum gıtrıım kan verdim 49 cıkmıstı epey dusuk bı deger demıstı haftaya gel dedi haftaya 70lerdeydı yavas artıyor dedıler dıs gebelıkten falan suphelendıler bı ara bebek asla gorınmuyordu derken ben sabrettım bıraz da kendım gec gıttım görunmustü

Meva61 bende şuan bekliyorum hastaneye tekrardan randevu aldım aralık 10 bakalım hayırlısı

Bebekkokulu bence gebelik var benimki bundan bile yok sayilirdi cok az bi cizgi var yok gibiydi hatta arkadaslarima falan attim yok dediler. Gittim doktora var hissediyordum. Ultrasonla bakti hamile degilsin dedi illa kan istedim kanda 2 haftalik cikti 10 gün snra tekrar cagirdi ozaman kese oluşmuştu. Sizinde cok yeniyse kese oluşmamiştir 5. Haftada kese olusuyormuş hayirlisi olsun inşallah 🌸

Bebekkokulu kese geç görünür 🙃 tahminen 4-5 haftalık gebesin ama 7-8 haftalıkken kese görünüyor

Bebekkokulu gebelik var canım küçükse görünmüyo bazen alltan muayenede göründü benim kesem