• +18
  • Taze taze yeni boşaldım ayol

bayangamzelili esim yapamıyor bak bugün ilk defa yala dedim tam o noktaya geldim mal ısırdı bıraktı yapmadı yapamoyor beceremiyor bide dönmüş sen sorunlusun ben elimden geleni yapıyorum diye o cinsellikte kotu oldukça beni mutlu edemedikce ne yaparsa yapsın sevemiyorum içimde ona karşı sevgi kalmıyor beni cinselikde doyur mutlu etsin istiyorum o öyle oldukça nefretim ona karşı artiyor

atmosfer yani yatağın kenarında olacağız nasıl olacak birazcık detaylı alabilir miyim

atmosfer yatağın köşesinde yatıcsz totomuz yatağın dışında olacak eşimiz de ayakta olacak ayaklarımızı da kaldırmayacağız öyle mi

Babybaby nasıl olcak ya anlamadım aydınlatır mısın bizi de

Ozge49595 yatağın kenarında toton dışarda ve ayakları dikmeden eşin ayakta olacak. O şekilde rahatlarsın. Ayaklarını eşin tutar

😂Silinen yorum neydi ya herkes tepki göstermiş merak ettim

trendyol2 yiyesi geliyormuş cok hoşuma gitti zaten birden çığlık attım host kopek misin dedim koparcan bidaha yapmadı kendisi🤣🤣

Alev12 ay cok hoşuna gitmiş o yüzden ısırmış engelli söylüyorum ki bisey yapma pozisyon değiştirme bosalcam galiba dedim hem ısırdı hem kendini geriye cekti bidaha istemedim ben en iyisi tavan izlemeye devam ediyor yoksa seyimden olacam hajajsjjs

Ozge49595 bence bu zevkten mahrum bırakma kendini canım ısırmasıni biraksin🤭ben deliye dönüyorum resmen bir çok kadın yaşayamıyor eskiden eşim banada yapmazdı sulu derdi bende yapmayınca başladı zevk aldığımı gorunce yapar oldu