incilikaftan En çok takıntı ettiğim konu çünkü hersey diyet spor değil belki başka problemler vardır insani anlamadan bilmeden Minik dana muamelesi yapıyorlar
R̶a̶h̶a̶t̶s̶ı̶z̶ ̶O̶l̶d̶u̶ğ̶u̶n̶u̶z̶ ̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶S̶o̶r̶u̶
Lavinia_ Memleketin mi yoksa Türkiye mi daha iyi 🤦🏻♀️😂
Sanırım azerisin
Anilla Evet bu dediğin en çok karşıma Instagram da çıkıyor kilolu bir bayan reels veya gönderi attığında kıza veya kadına dana şişko görüntü kırliligi diye saydırıyorlar 👌🏽
incilikaftan Evet 😂 tanıştığım tüm insanlar bunu soruyor 😂 birde orda dolar ne kadar diye soruyorlar 😂
● Eşimden duymaktan en nefret ettiğim sorular •Açlık durumun nedir ? (dışarıda sorar)
•Para durumun nedir ? (Ara ara düzenli sorar)
•Annemi aradın mı ? 🙄🤮🤮 (iki günde bir sorar)
Şu ana kadar yazılan diğer bütün sorulara da aynı derece irite oluyorum 😒 ama eşime hepsinden çok uyuz oluyorum 🤭🤭
incilikaftan ne kadar saçma ve sığ bir düşünce bi insan şişman ise cirkin gözüyle bakılıyor resmen haksızlık .. biz onlara karakteriniz zayıf diyor muyuz ?
Lavinia_ sanırım doların ne kadar olduğunu telefondan bakmak zor değil ya🤭😂😂😂
Anilla biz onlara karakteriniz zayıf diyor muyuz ?
Canım ben çok başka bişey diyorum.😂😂 Bana saygi duymayana bende biraz söyleşi yapıyorum 💃🏽
incilikaftan halbuki anlayıp anlamadığımı cevaplarımdan da analiz edebilir 😅
Okyanusunkalbi para sorunca bende gerilirdim çünkü çok fazla savurgan biriydim.
incilikaftan Saydır saydır acımaaa 😂
Anilla 😂 önermem ama yaparım 👌🏽🤭😂😂😂
- Düzenlendi
incilikaftan
*Çocuğum olmuş 16aylık, hâlâ sütün var mı yetiyor mu memeden kestin mi?
*İkinci çocuk ne zaman?
*Atanamadın mı daha, boşuna okudun?
-Yaaaa size neeee😠😡
incilikaftan çocuk yapın yapın niye yspmiyonuz
Okyanusunkalbi o annemi ariyormusun sorusunu çok şükür eşim hiç sormuyor umrunda değil 😂zaten telefonda knusmaktan eşimde bende rahatsız oluyoruz .
Ama bana da annem soruyor
Kayinvalideni arıyor musun kızım
Aramıyorum diyorum
Bidahakine yine aynı soru 🤦🤦🤦
incilikaftan yok kocam doğurdu ona devrettim bu işi diyorum 😅 bazı özel sebeplerden, daha çok münakaşaya girdiklerim de oldu tabii 😬
Yesiltosbik bide bunun soru şeklinde olmayan türü var doğrudan iğneleyici.
Çocuk yapp bak olmaz sonra
İkinci çocuğu yap yaş geçiyor bak kafan kaldırmaz
Çalışsana bence bı kadın çalışmalı yarın kocan ya aldatsa ? Güvenme güvenme…
Yesiltosbik Vermek istediğimiz cevaplar 😂
incilikaftan ben bazen hayır vermedim üstüne 20 kilo aldm ayıp olmasa seni de yerim diyorum 😂😂😂