zarifhanim aaaa uzunca bir orhun yazıtı anlatman lazım süt ve emzirme hakkında 🤭😂
R̶a̶h̶a̶t̶s̶ı̶z̶ ̶O̶l̶d̶u̶ğ̶u̶n̶u̶z̶ ̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶S̶o̶r̶u̶
incilikaftan Birde ne kadar nutuk çekilse de tatmin etmeyecek. İlla açıp uygulamalı gösterim ile memnun olacaklar 🙂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 herkese açık platformlar da o uçuk kaçık, maaş günü torbayla para çekmeye gittiğim enflasyon üzerinden verilen asgari+maasimi neden söyliyeyim 😂😂😂😂
zarifhanim sana sorucaklarını sanmam ama İnsanoğlu🌺
incilikaftan yaaa 🤣🤣🤣🤣 bu kadar zengin olduğunu tahmın bile edemezdim :) birde zam gelıyor du bakalım ne kadar olcak maaasın :)) 😂
bitterdelisi24 💰Dolar bazından zam alırsam seni yemeğe davet edebilirim.😂🤭 Zengoo zengoo yarım ekmek döner yeriz.
incilikaftan hep yaşı büyük ve ayak üstü muhabbetim olan kadınlardan işitiyorum ne yazık ki soruyorlar. Kendi çevrem zaten beni tanıdığı için hiç muhabbeti dönmedi bunun 🥲 birde kayınvalidem ilk doğum yaptığımda mama ver diyip duruyordu, bebek hakkında bir anneye kendisi sormadan akıl verilmesinden hiç hoşlanamıyorum ya 🥲🥲
incilikaftan yanna ayranda soyler mıyız ??????
incilikaftan ben neden seni yakacıkta oturuyo sanıyorum:)) Kartal’da :)
Olivetti birde bu akşam pompiş var mı? 😄😄
zarifhanim 🤢🤢🤢çok kötüydü be
Olivetti kesinlikle. 🤮Birde hamile miyim? Var. Yani korunmamışsan olabilirsin, klavyeden test yapılmıyor 😑
incilikaftan eşin çalışmıyor mu? Sanane sen mi geçindiriyon evimi
incilikaftan bugun müsait misin? sana geliyoruz. o kadar rahatsız oluyorum ki
Oğlun daha yürümedi mi 🙄
Kardeş düşünmüyor musun 🙄
incilikaftan
Aaaa erken evlenmişsin 😏
Kaç yaşındasın 😑
Ne cesaret yurt dışından gelip kürt biriyle evlendin 🤦♀️
- Çocuk ne zaman 🥴
Annen babandan neden ayrildi anlatsana biraz ☠
Neden mesleğini tamamlamadın 👀
incilikaftan Sütün var mı 🤐