• Muhabbet
  • R̶a̶h̶a̶t̶s̶ı̶z̶ ̶O̶l̶d̶u̶ğ̶u̶n̶u̶z̶ ̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶S̶o̶r̶u̶

Asıl bomba bu bak 😂 ne zaman bozuldunuz 😂😂😂😂😂 tek geçerim .. şüphesiz en rahatsız olduğum soru budur 😂

Akrep incindim bugün …. Modlardan birisi yorumumu kaldırmış 🥲🥲 .. şeeyyy lafımı sokam 😂😂😂😂

Olivetti O ben olamam olamam olamam ahshahshahshs 😂 yani senin kendine özgü bir tarzın varken hangi yorumun kaldırılmış olabilir ki yani..

Atanamadın mı? Çalışmayı düşünüyor musun? Zayıfladın mı sen? Komşunun azıcık gürültü duysa “Canım sizde misafir mi var?” Diye sorması..

Akrep bi arkadaş vajinam geniş diye post açmış bende belki kocanın ki küçüktür dedim … ne var bunda … yorumumu silen mod şahsı kadın düşmanı olsa gerek… yani bi erkeğin cinsel organı asla asla küçük olamaz sorun illa ki kadındadır mantıği …veya dalga geçtiğimi sandı … hakettiysem eyw 😂😂😂

Olivetti sen normalde herşeyi dalgayı vurmayı seversin ama o konuda dalga geçmediğini anladım yani şuan ahahahhaha olabilir böyle şeyler dünyadayız 🐓🐓🐓

incilikaftan Birde ne kadar nutuk çekilse de tatmin etmeyecek. İlla açıp uygulamalı gösterim ile memnun olacaklar 🙂

bitterdelisi24 herkese açık platformlar da o uçuk kaçık, maaş günü torbayla para çekmeye gittiğim enflasyon üzerinden verilen asgari+maasimi neden söyliyeyim 😂😂😂😂