Esmeray1 en azından biliyor kendini😂
Erkeklere istediğini yaptırma??
Yasak_elma ahahaha yo yo bence hemen tapuyu üzerine yapar😂😂
Anna_karenina1 yok kız o ters tepiyormuş tam tersi olursa falan korkarım
travelermom valla haklısınız aslında ben herşeye tamam diyen biri değilim olmadım da. Ama bir erkek yapmayınca yapmıyor ya
Pcoslu1anne hah işte bende o kadını istiyorum burda😂
Uykuperisi gerçekten öyle ya ama değiştiricem ben onu görür 😂
Arasemir11 ahahh ay valla biliyo asla romantik değil 😂
Esmeray1 aman o zaman🤣🤣
Esmeray1 normaldede ağzımın içine bakar ama bi geceliğe bakar yaptırmak istediğim bişey olursa 😅🤪 ama hakkını yiyemem bi dediğim iki olmaz benim nezdimde onunda değeri öyle oda ne dese ben ikiletmem karşılıklı 😌
Heysexylady kız taktik ver 😀
Esmeray1 valla kuzum 6 senedir evliyim daha eşim 1 dediğimi 2 etmez dediğin gibi ağzımın içine bakar 2 cilveleyle hemen tamam der bazen kendi de der hatta ben sana karşı koyamıyorum hayır diyemiyorum diye 😄
wildangel
Kendimi parçala sam yine yapmaz cunku ailesi bunu uyardi onceden esinin istedigini birkere yaparsan kolesi olursun agirligini koy o senin kolen olsun ve bunu benim gozumun icine baka baka soylediler 🐍🐍🐍yilanlar
Heysexylady kız ben senin yorumunu görmemişim ya 😂 ay nasıl görmem anlat çabuk napıyorsun😂
Lagosiyawo maşallah size ♥️
Twogirlmom ya bak işte erkeğin içinden gelmesi lazım bidaha anladım bunu😂
biricik1111 sende sustun mu ?
Esmeray1 evet biraz öyle herhalde
Esmeray1
Sustum 😒
biricik1111 isterse yapmasın o kaybeder valla,hele ki ailesini o konuda konuşturucak kimsenin üstüne düşmez bizim ilişkimiz beni bildiklerinden ağızlarını dahi açamazlar,keşke sizde biraz tavrınızı ağırlığınızı koysaydınız 😖