greenn hamile kalmadan öncede sınırdaydı fakat ilaç falan kullanmamıştım şimdi 6 lara geldi tsh ve hamilelikte 3 ün altı olmalıymış ilaçta kullanıyorum henüz düşmedi maalesef
Gebelikte TSH Yüksekliği Yaşamış yada yaşayanlar ?🥺
Nurisdeniz34 benim 6 larda canım çok yüksek dedi doktorum bu arada aynı ilacım 50 mg olanını kullandıgım halde bu şekilde ve hiç düşmemiş şimdi bi 10 gün 125 mg kullancam sonra tekrar kandan bakılacak ama inşallah düşer
prenses88 aynı değerlerde benimde canım ilaç kullandıgım halde düşmemiş inşallah düzelir endişem bebek için zaten
Sedaa ben ilaç kullandığım halde 6 larda canım 50 mg kullanıyodum bugün 125 mg olarak yükseltti 10 güne kadar tekrar kan vericem düşmezse endokrin bölümüne sevk edecekler sadece bebek için endişeliyim yoksa halsizlik yapmasına falan alıştımda doktorum çok yüksek oldugunu söyledi
12agustos inşallah canım seninki yine azmış benim 6 larda çıktı bide 7 aydır ilaç kullanıyorum zaten düşmüyor en üst dozu alacağım bi süre yine düşmezse endokrin bölümüne sevk edecekler bakalım
Twogirlmom ilaç dozumu arttırdı benimde canım yine düzelmez ise endokrin bölümüne sevk edeceklermiş guatr falan bakılacakmış ama bakalım inşallah düşer
Flamme bende ilaç kullandığım halde 6 larda çıkıyor canım hiç düşmemiş çok şaşırdım dozumu yükseltti inşallah işe yarar
biricik1111 ya maşallah ne güzel Allah bağışlasın ❤️ Benimde tek korkum bebek zaten tiroidin yavaş çalışmasının sebebinide tam açıklayamıyor doktorlar sadece hep dedikleri zararlı zararlı başka bi açıklama yapmıyorlar 6 larda bu arada tsh değerim, benimde dozumu tekrar yükselttiler olmazsa endokrin bölümüne sevk edeceğiz araştırılacak dedi
Limonlukek00
Hızlı çalışıyor kiloniz nasil zayıf misiniz
Zararlar gebeligin ilk doneminde dusuk diyorlar ileri doneminde de zihinsel engel diyorlar ama ben hiç ilaç kulanmadim kizimda ve hani hocbirseyi de yok degerlerim 1 bucuktanda azdi Allah’ın izniyle sag salim atlatin bunuda ❤
Limonlukek00 Amin inşallah canım
Limonlukek00 ilacını hep erken saatte kahvaltıdan yarım saat önce al ya da 45 dk önce aç karna içmek lazım
Limonlukek00 inşallah düşer canım
prenses88 sabahları alıyorum canım kahvaltıdan önce
biricik1111 zayıf hamile kaldım evet ama şimdi 6 kilo aldım 31 haftalığım doğumada az kaldı inşallah benimkide düşer canım 🙏
Limonlukek00 beyaz ekmek brokoli karnı bahar lahana kuru incir yeme ceviz yiyorsan günde 2 tane ye fazla yeme canım
Yasemin0728 aaaa hiç duymamıştım bunları çok teşekkür ederim 🙏