Anilla unutmuşum canım bundan sonra unutmam 😘
Günaydın kızlar
Brvnonk bebişin var canım pratik bişeyler yap 😊
@Canimkizim ikizim napıyon nerdesin ❤️
Angellove2010 aklıma gelmiyor ki😅 mercimek çorbası pilav yaparım ana yemek napsam ki 😅
Angellove2010 Günaydın Mersin’in yağmurlu bir gününden selamlar🤗hava kapalı olunca içimde kararıyor sanki
- Düzenlendi
Angellove2010 Günaydın ,😊 oğluma kahvaltı yaptırdım , bi kuvvet gelirse kendimde kahvaltı yapacağım 😂 müge anlı izliyorum . Hava yağmurlu 😂
Acikadin Vayy ben burda bir asya görüyorum günaydın canım sen de mi sadakatsizcisin 😍🥰
Nietzsche Biz daha malesef yapmadık kahvaltı daha kendime gelemedim 😒 oğlumu okula gönderdim diğer 2 tane kızım ve oğlumşumla evdeyim onlara kahvaltı yaptıracam sonra da kendime yaptırcam zaman kalırsa 🤦
Acikadin geçen haftaki bölümde Asya’nın oturuşu yaktı kavurdu herkesi maşallahı vardı 😂
Brvnonk şimdik sana birşey diyemem hangi memlekette oturuyorsun buranın yemekleri oraya uymaz belki 🤷
Angellove2010 balkes🙈
Angellove2010 günaydın 😅 kızıma pankek yaptım kayınvalidem yediriyor ben çalışıyorum bilgisayar başında henüz gün yüzü görmedim hava kapalı gibi. Kayınvalidem hazırladğnda kahvaltımı yaparım 😅😅
Angellove2010 Burdada hava çok bozuk yağmur fırtına baskın bir hava moralim çok bozuk ☺️
Angellove2010 Gunaaaayyydiiiinnn 🥳🥳🥳 bebem erken uyandi uykusuzum
Angellove2010 günaydın 🍀🥳🥳🥳 hayırlı sabahlar kizcemi doyuruyorum bende kayinvalideme teslim edip evden cikicam 🤩🤩
Angellove2010 günaydınlar ☀️Yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba sizlere 😋 oğullarımla kahvaltı yapıyoruz şu an kahvaltıdan sonra okul hazırlığı başlayacak 🥲
Angellove2010 günaydinnn tek başima nesguik yiyorum😄
Angellove2010 Sende seviliyorsun canim♥️ Bende izmirdeyim burasida geceden beri yağmur yağdı suan yağmıyor ama hava yağmurlu yağacak ☺️♥️
Angellove2010 maşallah kaç çocuğun var 4 mü 🤭 ben bitaneyle anca ilgileniyorum 😂
Angellove2010 Günaydın canım🙋♀️Bebeklerimle kahvaltı yapıyoruz.Hava yağmurlu ve kasfetli içim karardı nezaman gelicek şu yaz yaa😞Sen nasılsın napıyorsun