Senigidiseni o tür ilaç çay öyle zaten sadece kullandığın dönem işine yarar önemli olan bir düzen denge kurabilmek onu yapınca her şekilde halledersin incecik olursun yeter ki iste azmet 🥰

Belmirmir cnmm bnde bir cay denedim 6 7kilo verdim gercrktej müthiş istah kesip susatiyordu ama uepsini geri aldim

nar1nar ah yapabilsem zaten gidecek eminim de skliasmam lazim spor sart veya yuruyus

Senigidiseni bunlar hep bosvermislikten😂😂 bende öyleyim şuan ama benim kendi vücuduma göre bir kilo sınırım var mesela şuan 66 yin aylardır bu şekilde 1 hafta kadar diyet yaptım 64 oldum amma sonra hastalandım ve tekrar bıraktım kilo sınırım 70 eğer 70 olursam anında sımsıkı bir diyete girerim her türlü egzersiz spor yaparım ama kurtulurum yani çünkü kilolu olmak benim için gerçekten bir korku hiç 70 olmadım gebelik hariç inşallah olmam 😂

Senigidiseni ben oyle sureli sekilde yapmadim ama bazen yapmadigim da oldu yinede bence 1 hafta yapip 1 hafta ara ver

papatya_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/LWoqMXO.jpeg]
      Ne kadar işe yarar bilmem ben denemedim gerek olmadığı için zararı var mı onu da bilmiyorum instgramdan bakın isterseniz
      @Senigidiseni

Senigidiseni yok öyle hiç olmaz lahmacunun arasına koyup bol yesilıkle yiyelim her türlü yesılık yemıs oluyoruz aksksjskksk

İkişey söyleyecem uygulsrsan bana dua etmeyi umutma çunkü net kilo vereceksinnn😂😂 birincisi bir şişe SADE maden suyuna üçyemek ksşığıyoğurt yarım limon ve bir çk zencefil koy sabah aç karnına 10gün iç efsane iyi geliyor. İkincisi sıcak su🌼🤍😅 başlarda iğrenc geliyo sonra alışıyon içrceğin suyu az ısıt oyle iç efssne yağ yakıyor