Ecivicivokke üzüyorlar vallahaaa 🥺🥺🥺🥺🥺🤣🤣
Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?
Birmelekannesii hainler isteee 🙄🙄😂😂
Ecivicivokke 600 Euro 😅
- Düzenlendi
Ecivicivokke 100 bin TL biriktirdim geçen sene peşinat diye verip daire aldık 🙏🏻😎
Ecivicivokke biz sadece asgari ücretle geçindigimiz için hic bişey atamıyorum kenara atmayı bırak yetmiyor maaşı aldı 2. Günü para diye birşey kalmıyor çok istiyorum ama olmuyor 12 yıllık evliyiz ama 1 kuruş atamadım kenara yazıklar olsun bana 😒
Ecivicivokke çalışıyorum eşimle birikim ve harcamalarimiz ortak ama mutlaka köşeye birseyler atarım eşimden habersiz. Şuan 3 gram 4 tane ata çeyrek var daha ayirabilirdim ama kendimi zorlamak istemedim.
Nimess kumbara yapacaksanız acilmayan almayın açılan kumbara kullanın biriken TL leri bekletmeden 10 dolar 10 euro ne yapıyorsa alın paranız değer kaybetmesin. Tavsiyem 🤗
Gezginci Ooo fenasin kraall 😎😂
Bonibon29 _ harbi mi kız 😱😱
Novalgin_plus Ooo maşallah bunlar da az değil yani 😱
Ecivicivokke ben direk adamın maaşını aldığm için öyle birşeye gerek duymuyorum ama çok mantıklı 😂😂
Ecivicivokke insan eşinden gizli birikim yapar mı? Kadın olsn erkek olsn o para bnce ortak gelir. Asla yapmadım ve yapmam da
Angellove2010 ne yazıklar olsunu kuzum asıl o parayla evi dondurebiliyorsan helal olsun
TombulHatun O zaman dikkat et eşin senden gizli birikim yapmasin sizde işler degisikmis 😂😂
- Düzenlendi
Yorgun_anne43 İlk başta bende öyle düşünüyordum ama kocan savurgan biriyse mecbur yapmalısın kuzum ben 1 buçuk yıldır biriktirelim diyorum ortada hiç bir şey yok 😩 ondan habersiz baslicam bende Zaten ihtiyaç olduğundan ondan asla esirgemem
babynative ay maşallah ne güzel
- Düzenlendi
Ecivicivokke 4 yıllık evliyim bu zamana kadar gizli biriktirdiklerimle 2 çeyrek 2 gram yaptim ama sonra söyledim kendisine de. iyi yapmışsın al al at kenariya diyor zaten eşimde 🤣 şimdi de 800 lira kadar biriktirdim ama 500 u taksiye gitcek 😬
Ecivicivokke keşke yapsa hoşuma gider de adamn eline parayı bem verdiğimden birikim işi bende 😂😂hatta arada ekstra 200 300 veririm zulana koy derim 😂😂
Nimess yaa sen ben misin 😄😄 bende aynen daha 1 kuruş ondan habersiz atmadım bi kenara anam da hep der bana biriktir diye ama yapamıyorum 😄
Benim hiç birikimine yok 2 yıllık evliyiz