• Öneri
  • Bi sorum var ama happykids indirmeye üşendim 🤦🏻‍♀️

TombulHatun oğlumda 30 dk uyuyo diye dert yanıyodum kızım da 10 dk olunca dedim demekki daha kötüsü varmış böyle böyle geçecek inşallah teşekkür ederim

Popy_ benimde kızım aynı şekilde 3. Aya doğru gündüz uykuları iyice kısaldı 20 dk da bir uyanıyordu şuan 3 buçuk aylık hala değişmedi maalesef 30 dk ennn fazla 40 dk uyuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Birde 4. Atak belası çıktı akşamları 8 buçukta uyuyan kızık 12 de anca uyuyor🤦🏻‍♀️

Uykuperisi yaa 🤦🏻‍♀️ cidden öyle Bi bakıyorum koltukta yatarken kendi kendine uyumuş 2 saat olcak diyorum bazen de sabahtan akşama kadar Bi iki saat uyanık 10 dk uykuda olarak geçiyo zaman teşekkür ederim

Morvyy evet gece uykusuna geçiş saati değişiyo sürekli Bi sıkıntı mı var düzeltebilir miyim diye baktım herkesin bebeis aynıymış 🙈

Popy_ benim kızım da 3.5 aylık son 1 haftadır ne gece ne gündüz doğru düzgün uyuyor. Önce gündüz uykusu bozuldu son günlerde de gece uyuduğu yerde vızıldıyor sürekli 😪 SABIR sadece 🤪

herseybos yaa 😅 🙈 bazen anlamak zor oluyo cidden beni anladığın için mutlu mu olsam 😅 yada bebeğin uyku sorunu için düşüncelere mi dalsam bilemedim seninde Allah yardımcın olsun 😊

Popy_ atak haftasidir muhtemelen benim oğlumda 2ay 23gunluk aynı durumdayız gündüzleri 5dk 10dk uyuyup uyanıyor.

Popy_ canım gazı olabilir benimkide öyle hemen uyandıgında kucagıma alıp sırtını okşuyorum gazını cıkartıp uyuyor

JartiyerliKedi

Popy_ ağzından öpüyor musunuz ? Salya ondan da akarmış

Popy_ ara ara uyku problemleri oluyor maalesef. Ve atak döneminde de olabilir yada erken 4.ay atağına girmiş olabilir

Popy_ Allah sanada yardım etsin ben mesaideyim malum beynim vızırtılarla dolu 🤪

_Kumsal yok ya en nefret ettiğim ve karşı olduğum şey bebeğin ağızdan öpülmesi kendim de öpmem kimseye de izin vermem

Slovem08 🙈🤦🏻‍♀️ aah ahh 3 yaşında oğlum var onunda bebekliğinden beri uykusu sıkıntıydı kaderim uykusuzluk 🤦🏻‍♀️ canları sağ olsun