Uykuperisi yaa 🤦🏻♀️ cidden öyle Bi bakıyorum koltukta yatarken kendi kendine uyumuş 2 saat olcak diyorum bazen de sabahtan akşama kadar Bi iki saat uyanık 10 dk uykuda olarak geçiyo zaman teşekkür ederim
Bi sorum var ama happykids indirmeye üşendim 🤦🏻♀️
Peridehatunu anladımm çok teşekkür ederim
Popy_ benim kızım da 3.5 aylık son 1 haftadır ne gece ne gündüz doğru düzgün uyuyor. Önce gündüz uykusu bozuldu son günlerde de gece uyuduğu yerde vızıldıyor sürekli 😪 SABIR sadece 🤪
Angellove2010 ay inşallah teşekkür ederim
Popy_ atak haftasidir muhtemelen benim oğlumda 2ay 23gunluk aynı durumdayız gündüzleri 5dk 10dk uyuyup uyanıyor.
UykusuzPanda42 hmm anladım canım bende bi benim kız farklı sanıyodum herkes aynı şeyi yaşıyormuş 🙈
Popy_ canım gazı olabilir benimkide öyle hemen uyandıgında kucagıma alıp sırtını okşuyorum gazını cıkartıp uyuyor
Popy_ Allah sanada yardım etsin ben mesaideyim malum beynim vızırtılarla dolu 🤪
Popy_ canım bizdede durum doğduğu günden beri öyle şuan 5 buçuk aylık gündüz uykusu asla yok hiç ama hiç 5 dakika en fazla o da doktora bile gittik naafile
Anna_karenina1 hmm normal o zaman Bi iki sefer uyanmaya başladığı an geri uyuttum güzel uyudu eğer uykusu açıldıysa uyutamadım teşekkür ederim