Buzlulimonatam bu kahve karışımını ne kadar süre içtiniz mideye bir zararı var mı acaba bende deneyeyim. Birde Türk kahvesi dimi. Ergin kırbaçı da buradan duydum şimdi bende daha bugün leslie yapmaya başlamıştım ergin hocaya geçiş yapalım madem 😄
İp atlamaa ile zayıflama
Buzlulimonatam asiri cok sıkı olmuştum cidden ben bacaklarim ince ve kaslıydı vücudumda yag hic yoktu nerdeyse ben 18 kilo vermistim 3 ayda hemde 50 kilo olmustum biraktiktan sonra hic eski haline donmedi vicudum ama hamile kalinca son aylarimda kilo aldim suan son 8 kilom kaldi bu postu görünce ip atmamak icin gaza geldim 😁 ama bekarken evimiz assagi kattaydi suan altimda komsum var zor olucak benim icin
Buzlulimonatam ben bekarken bir dönem akşamları yulaf yemiş ve ip atlamıştım.. başladığımda 50 yi zor atlarken git gide arttı bu tabi 600 e çıkmıştım ve güzel kilo vermiştim. İp atlamak güzel şekillendiriyor her yeri çalıştırıyor şimdi çocukla çok yapamıyorum ama elimin altında ipim hep var fırsat buldukça atlarım 😊
Esmerimmm yok canım emzirmiyorum
gshande ay çikolatalar ince çizgim gözümün bebekleri 😁ben 5 aydır diyet yaptığım için artık dengeyi koruyabiliyorum canım o yüzden de kilom hep aynı yerde sayıp duruyor ama dediğim gibi 21 kilo verdim vücudumun sıkılaşması lazım o yüzden de ip atlamaya devam edeyim bari ☺️
Ariel canım ben 5 aydır tüketiyorum filtre kahve daha etkili oluyor ve hiç bşr zararı yok zaten limon da ödem atar bilşuorsun ki başla bence İnan ki zayıflığın tadı hiç bşr yemekte yokmuş insan vücuduna aşık oluyor 😍
Hayat_ ayy siz söyleyince bende gaza geldim valla artık sürekli atlarım ben ip sizinki komşudan dolayı biraz zor doğru benim ki müstakil ev olduğu için tepinsem de sorun yok 😅inşallah bende sizin gibi olurum yaa
Findukkk aslında hem eğlenceli hemde bize çok faydalı bende inşallah sayısını gün geçtikçe artırırım iki gündür 100 le devam ediyorum bakalım
Buzlulimonatam hedefe ulaşana kadar her gün yapıyodum kuzum sonra haftada 5 falan yapıyorum, saati önemli değil ya ne zaman vakit bulursan
Buzlulimonatam kahvaltıdan, yemekten sonra içsek olur mu peki aç karnına limonlu olarak içebileceğimi sanmıyorum. Her gün kahve içerim zaten ama. Birde gece uyumadan önce yoğurt karışımı var biliyorsundur pul biber zerdeçal vs. Katılıyo onu yapacağım. Kilo aldı başını gitti pandemi sürecinde 6 kilo daha almışım😩 abur cuburu nasıl keserim bilmiyorum hep eşim yüzünden alışkanlık oldu her gece oğlum uyuduktan sonra yatana kadar yeriz hareketli olmasam vay halime😅
TombulHatun sıkılmıyor musun 1.5 saat ip atlamaktan aralıksız 😂
Cikolatali-waffle ip atlamıyorum ben eliptik bisiklete biniyorum laptopu karşıma alıp film açıyorum yaparken 😅
bittercikolata anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için bende sabah yapıyorum sonra akşam ancak çünkü bacaklarımı hissetmiyorum ağrıdan nerdeyse ama baya terliyorum
Ariel aç karına etki ediyor canım bağırsakları çalıştırıyor kahvaltıdan aonra da yeşil çay tüket zaten limon tadı gelmiyor kahve daha baskın olduğu için onu içtikten sonra şnan iştah kalmıyor yani bişey yemek istemiyorsun abur cuburu bile yani bende yiyorum abur cubur falan ama öyle bi oturuşta değil ağzıma bir çikolata atıyorum hem beni tatmin ediyor hemde kilo yapmıyor :))
Buzlulimonatam O bacakları hissetmeme ve titreme oldukça normal bi sure afedersin tuvalete otururken bile zorlaniyo insan ama 2 3 güne geciyo ağrı, eğer kas gevşetici varsa günde 1 tane icmeni tavsiye ederim çok hafifletiyo o kas ağrısını 🥰
Buzlulimonatam doktor bana 3 günde bir 10 artır demişti 😊
bittercikolata ay evet ya valla kalkamıyorum kalkınca da oturamıyorum neyse artık girdik bi yola devam ettirecez yatın alırım hemen kas gevşetici 😘
Findukkk bende öyle yaparım canım çünkü bi anda yüklenirsem hastanelik olurum galiba 😁
Buzlulimonatam ohooo çerez cips tatlı çikolata her akşam 😅 kaç kez dedim alma yemek zorunda kalıyorum canım istiyo alıyorsan bana gösterme işteyken ye diyorum yok dolap dolu şuan her seferinde bitsin bunlar öyle diyete gireyim diyorum ama boşalmadan geri doluyo😬
Buzlulimonatam pes etme cidden bak ben baya kiloluydum hayatimdan sekeri cikardim kahvemi sekersiz ictim 6 senedir seker yok hayatimda hatta diyorumki suan ya nasil sekerli icmisim ben beyaz ekmegi kestim kepekli yedim kahvaltimi guzelce yaptim pirinc yerine bulgur tukettim yag oranini azalttim yesil cay tukettim ve boll suu bu cok onemli gece yemegi kestim gece yemek yemeyi kesince kendiliginden gidiyor zaten cok acikirsam eger elma yedim geceleri hatta bazen ay bugunluk gece cikolata yiyim derdim sonra dur yeme bak pisman olucaksin derdim yemezdim sabah uyandığımda gece canimin cektigi herseyi sabah yiyesim gelmezdi iyikii yememisim derdim gece cikolata yemezdim ama gunduz yerdim nasilsa yakacagim onu diye resim cekildim yan yana koydum sok oldum o an anladim zayifladigimi goguslerim kuculdu bacaklarim kollarim sıkılasti popom dimdik olmustu mekik cekerdim squat yapardim ocakta yemek mi yapiyorum durdugum yerde 5 tane yapardim 10 yapardim 4 ayda cok sıkı ve ince fizigim olmuştu elbise giydigimde bile herkes bacaklarin ne kadar guzel ince ve kaslı derdi ahh inşallah yine oyle olurum😁 bi zaman sonra cidden cok aliyorsun 1 gun yürüyüşe gitmeyeyim ip atlamayayim kendimi cok kotu hissederdim ilk cok agri yasiyorsun evet boyle sanki dayak yemissin gibi oluyorsun bacaklarin agriyor ama sonra alisiyorsun