• Spor
  • İp atlamaa ile zayıflama

bittercikolata anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için bende sabah yapıyorum sonra akşam ancak çünkü bacaklarımı hissetmiyorum ağrıdan nerdeyse ama baya terliyorum

Ariel aç karına etki ediyor canım bağırsakları çalıştırıyor kahvaltıdan aonra da yeşil çay tüket zaten limon tadı gelmiyor kahve daha baskın olduğu için onu içtikten sonra şnan iştah kalmıyor yani bişey yemek istemiyorsun abur cuburu bile yani bende yiyorum abur cubur falan ama öyle bi oturuşta değil ağzıma bir çikolata atıyorum hem beni tatmin ediyor hemde kilo yapmıyor :))

Buzlulimonatam O bacakları hissetmeme ve titreme oldukça normal bi sure afedersin tuvalete otururken bile zorlaniyo insan ama 2 3 güne geciyo ağrı, eğer kas gevşetici varsa günde 1 tane icmeni tavsiye ederim çok hafifletiyo o kas ağrısını 🥰

Findukkk bende öyle yaparım canım çünkü bi anda yüklenirsem hastanelik olurum galiba 😁

Buzlulimonatam ohooo çerez cips tatlı çikolata her akşam 😅 kaç kez dedim alma yemek zorunda kalıyorum canım istiyo alıyorsan bana gösterme işteyken ye diyorum yok dolap dolu şuan her seferinde bitsin bunlar öyle diyete gireyim diyorum ama boşalmadan geri doluyo😬

Buzlulimonatam pes etme cidden bak ben baya kiloluydum hayatimdan sekeri cikardim kahvemi sekersiz ictim 6 senedir seker yok hayatimda hatta diyorumki suan ya nasil sekerli icmisim ben beyaz ekmegi kestim kepekli yedim kahvaltimi guzelce yaptim pirinc yerine bulgur tukettim yag oranini azalttim yesil cay tukettim ve boll suu bu cok onemli gece yemegi kestim gece yemek yemeyi kesince kendiliginden gidiyor zaten cok acikirsam eger elma yedim geceleri hatta bazen ay bugunluk gece cikolata yiyim derdim sonra dur yeme bak pisman olucaksin derdim yemezdim sabah uyandığımda gece canimin cektigi herseyi sabah yiyesim gelmezdi iyikii yememisim derdim gece cikolata yemezdim ama gunduz yerdim nasilsa yakacagim onu diye resim cekildim yan yana koydum sok oldum o an anladim zayifladigimi goguslerim kuculdu bacaklarim kollarim sıkılasti popom dimdik olmustu mekik cekerdim squat yapardim ocakta yemek mi yapiyorum durdugum yerde 5 tane yapardim 10 yapardim 4 ayda cok sıkı ve ince fizigim olmuştu elbise giydigimde bile herkes bacaklarin ne kadar guzel ince ve kaslı derdi ahh inşallah yine oyle olurum😁 bi zaman sonra cidden cok aliyorsun 1 gun yürüyüşe gitmeyeyim ip atlamayayim kendimi cok kotu hissederdim ilk cok agri yasiyorsun evet boyle sanki dayak yemissin gibi oluyorsun bacaklarin agriyor ama sonra alisiyorsun

Ariel bizde de öyle bitmeden yenileri ekleniyor aöa baktım olacak gibi değil sonu yok hele ki şu kış aylarında oturduğumuz yerden bile kilo alıyorken birde onları yedikten sonraki halimi düşünemiyorum 🤦🏼‍♀️😅

Hayat_ ay ne güzel ya inşallah yine eskisi gibi olursun canım insan bir kere kilo verince sonra hiç gözüne gelmiyor diyet falan çünkü bşr kere gördün azimli olduğunu :) bende senin gibi yaptım canım bebeğim dört aylıkken başladım şimdi 8 aylık ve giden 21 kilo mutlu bir ben☺️Ben normalde kimseyi takmam çünkü kendimi kiloluyken de beğenen ve seven biriydim ama baktım eşimin ailesi hep dalga geçiyorlar aslında yine kilo vermek gibi derdim yoktu ama onlara ders vermek için verdim şimdi de ağızları açık izliyorlar beni kilom yok artık ama hani insan verince vucüt ister istemez bi salıyor kendini e bende kendimi bildim bileli hep vücudum taş gibidir spor zor geldiği için baktım ip atlamaya tüm vucüt çalışıyor dediler bari ip atlayarak sıkılaşayım dedim 😀 ama dediğin çok doğru sabah yataktan kalkmayı geç yürüyemedim bile eşim gülerek beni izliyordu ama gerekirse bşr sene atlarım yeter ki sıkılaşayım. Sana da teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🥰🥰

20 gün sonra

Bebeksiii çok memnunum ben gerçekten tüm vücudu çalıştırıyor hamilelik öncesi de kilo vermemde çok etkili oldu

Buzlulimonatam ben hergün 500 atlıyordum gerçekten zayıflatıyor diyetle destekleyince baya iyi oluyor ama bırakınca geri aldım yani ne yalan söyleyeyim