UykusuzPanda42 terler diye korkuyordum
Üstü açık yatma
Cikolataliparfe napcaz böyle işte
Brvnonk doktora kalsa 23 24 ideal diyor ama kıyamam uyuyanın üzerine kar yağar derler. benim aldığım kalın siz ince olanlardan da alabilirsiniz evin dıcaklığına göre tog ölçüleri var bunların ben 23 derece diye 2,5 tog olanı aldım siz 1.5 tog alabilirsiniz bebeğin odası sıcaksa bi araştırın en güzeli uyku tulumu gece üstünü açtımı diye düşünmezsin
TombulHatun doğru aslında varsa linkini atabilir misin bana teşekkür ederim 🤗
Brvnonk https://www.trendyol.com/cantoy/kiz-erkek-cocuk-ince-elyaf-dolgulu-1-5-tog-desenli-uyku-tulumu-p-135051004?boutiqueId=591885&merchantId=111288&filterOverPriceListings=false&sav=true
trenyolda bu satıcıdan aldım ben 2,5 tog benimki sana 1,5 tog linki attım 🤗
TombulHatun açılmıyor 🥺
Brvnonk [https://www.trendyol.com/magaza/cantoy-magazacilik-m-111288?sst=0]
direk satıcının linkini attım açılır inşallah
Brvnonk Benim oğlumda o şekildeydi trendyolda arama kısmına pamuk pazen uyku tulumu yazarsanız çıkar ondan aldım uzun kollu olanını çift kat pazenden oluşuyor öyle rahat ettim ettim ki hiç örtmüyorum artık ğzerini hastada olmuyor şiddetle tavsiye ederim
Brvnonk biz bu zamana kadar uyku tulumu kullandık hep çok memnun kaldım ayaklarına da çorap giydirmem asla sıcacık uyanır içine sadece iç çamaşırlarıyla giydiriyorum evinizin derecesine göre tog değerine bakıp alırsınız zaten üzerinde yazıyor kaç derecede içine ne giydirmeniz gerektiği. Bu sene alamadım ama uygun uyku tulumu bulamadım hep küçük var yaşına göre iri bir çocuk diğer sene giydirdiğim 5 6 yaş olan olmuyo şuan.uyandıkça gidip odasına bakıyorum üstü açıksa örtüyorum ama zaten sıcacık oluyo
TombulHatun uğraştığın için teşekkürler canım ben direk çarşıya çıkıp alıyım en iyisi ❤️
Cilekliturtaa teşekkür ederim kesin Alicam 🙏
Brvnonk trendyola cantoy mağazacılık yazarsanda bakabilirsin canım. Ben bizim buralarda bulamamıştm. Bulup alırsın inşallah
TombulHatun teşekkür ederim canım inşallah bulurum bulamazsam da alicam her türlü bakalım
Brvnonk uyku tulumu al rahatına bak ben aldım cok iyi oldu
Brvnonk bnm öyleydi uyku tulumu tek çare
- Düzenlendi
Brvnonk canim bnm oglumda ayni çok hareketli yatar surekli doner durur. Ve yorgana tekme atiyor hep. Her uyandigimda örtüyordum ama. Yinede icim rahat etmezdi. Oglum saga donse uyanirim sola donse uyanirim ben. En son alisveris yaparken bi tulum gormustum oyle kalin ki yorgan gibiydi hemen aliverdim. Cok sicak tutuyor. Tulum bnce tek cozum corp da giydiriyorum ince bi tane .rahat ediyoruz
Odadaki ısıya göre alıyorum ben birde tulum şeklinde deil de pakket şeklinde fermuarlı olandan