biroglanannesi burdada var maalesef cok dalgaci insanlar cok cirkefler bide seni kötü cikarirlar o derece ama yetmiyo tabi gücleri cetin cevizlere. Dislerinin kestiklerine ahkam kesiyolar🙏

Tinkerbell bende kaçanlardanım çünkü orda kimse burdaki gibi sıcak değil soğuk nevalenin tekiler hiç senli benli canımli cicimli konuşamadım ordakilerle çok mesafeliler ve ne soru sorsam cevap veren olmadı birde ordakiler çok linçci.En ufak şeyde başlıyorlar insana hürrraaa allah allah allah hucuum🔪🔪Happymomdada hep pembe hayaller kuranlarla dolu.Bende ordakilere bakarak hamileyken pembe hayallerle bekledim bebeğimi doğduktan sonra hiiiç öyle olmadı.Doğumdan korkanlarla ve surekli endişe içindelr heran doğumdan sonrda hemen sildim o uygulmayıda.Oradakiler çok sıkıcılar yani senin anlıycan 🙄🙄

Yasak_elma kibar hanimlarda cok allah razi olsun onlardan burdada var. Ama heryerde çürük elmalar var iste.illaki aradan dereden cikiyolar🙄😖

Redkids hic sorma canim farkindayim zaten konusmalardan anliyoruz herkesin ruh yaşını 🤦🤦🤦sessizce uzaklaşmak en hayirlisi🤢

Saygısız insan kayniyo ya bide hemcinsim olmasi cok üzüyo beni. Kadinada dalga kabalik cıvıklık dengesizlik hic yakismiyor ama😖😖😖yuzlerine vuruncada dahada cirkinlesiyolar

Peridehatunu iyi insanlarda var ben severek halen konusyorum bazisiyla baska mecralardan ama gercekten çirkeflik yapan cok

Peridehatunu aa birde kankaaa demeleri yok mu😂😂😂😂😂😂😂 ahsgshsgsggssgsgdhd ya br insanin seviyesi olmali bnce hakliya hakkini vericeksin arzısa haddini vallah hic bir zaman kimseyi tutmadim sevmesem bile hakli gordugum yerde destek verdim