Saygısız insan kayniyo ya bide hemcinsim olmasi cok üzüyo beni. Kadinada dalga kabalik cıvıklık dengesizlik hic yakismiyor ama😖😖😖yuzlerine vuruncada dahada cirkinlesiyolar
Happy kidsten neden kaçtınız
Peridehatunu iyi insanlarda var ben severek halen konusyorum bazisiyla baska mecralardan ama gercekten çirkeflik yapan cok
Redkids ayy sus bende ordan kaçıp gelenlerdenim bilinmiş biriyim bende 😅😅🥰🥰🥰🌺
Peridehatunu aa birde kankaaa demeleri yok mu😂😂😂😂😂😂😂 ahsgshsgsggssgsgdhd ya br insanin seviyesi olmali bnce hakliya hakkini vericeksin arzısa haddini vallah hic bir zaman kimseyi tutmadim sevmesem bile hakli gordugum yerde destek verdim
- Düzenlendi
Nasilyani iyiki de kaçmışız yaaa 😅😂
biroglanannesi kiz sen kimsin ajshhshdhdhsshsh 😃😃 vay basima gelenler fes basima abshhsdd
Peridehatunu çok haklısınız gerçekten 🙏🏻🙏🏻 🌸🌺🌺
Redkids burda söyleyemem yakma beniiiiii 😅😂😂
biroglanannesi ahahahah özelden yaz istersen bende söylerim bizdemi kidsten kacanlar olarak birbirimizi tutsak ahsghsvshsnsjshshshshs kankacimmmmm ahsshshsshshsbshhdhdhdhdhddhdhd
Redkids valla bence de kankacımmmmmm benimmmmm 🌸🌸🌺🌺 özele koşşş
Redkids Kız şokmu geçirdin naptın 😂 huhuuu 🥳
Redkids bende haksizliga hic gelemem tanimasamda savunurum , dalgaci insanlardanda ciddiyet insanlardan normal yasamimdada haz etmem herseyin bir yeri var.her b.ka hhagaaa hihiii bunlar🤦😁
Tinkerbell tekrarlayan sorular sürekli linçlemeler birbirini tanıyanlar sürekli bi takip bibrine yorumlar burası daha samimi orası gergin 🤣
biroglanannesi kanka kimmiş kız