Peridehatunu kesinliklr ama orasi cok fazla kalabalik ve gruplasmaya daha musait bir ortam
Happy kidsten neden kaçtınız
Redkids hic sorma canim farkindayim zaten konusmalardan anliyoruz herkesin ruh yaşını 🤦🤦🤦sessizce uzaklaşmak en hayirlisi🤢
Peridehatunu 😄😄 aynen
Saygısız insan kayniyo ya bide hemcinsim olmasi cok üzüyo beni. Kadinada dalga kabalik cıvıklık dengesizlik hic yakismiyor ama😖😖😖yuzlerine vuruncada dahada cirkinlesiyolar
Peridehatunu iyi insanlarda var ben severek halen konusyorum bazisiyla baska mecralardan ama gercekten çirkeflik yapan cok
Redkids ayy sus bende ordan kaçıp gelenlerdenim bilinmiş biriyim bende 😅😅🥰🥰🥰🌺
Peridehatunu aa birde kankaaa demeleri yok mu😂😂😂😂😂😂😂 ahsgshsgsggssgsgdhd ya br insanin seviyesi olmali bnce hakliya hakkini vericeksin arzısa haddini vallah hic bir zaman kimseyi tutmadim sevmesem bile hakli gordugum yerde destek verdim
- Düzenlendi
Nasilyani iyiki de kaçmışız yaaa 😅😂
biroglanannesi kiz sen kimsin ajshhshdhdhsshsh 😃😃 vay basima gelenler fes basima abshhsdd
Peridehatunu çok haklısınız gerçekten 🙏🏻🙏🏻 🌸🌺🌺
Redkids burda söyleyemem yakma beniiiiii 😅😂😂
biroglanannesi ahahahah özelden yaz istersen bende söylerim bizdemi kidsten kacanlar olarak birbirimizi tutsak ahsghsvshsnsjshshshshs kankacimmmmm ahsshshsshshsbshhdhdhdhdhddhdhd
Redkids valla bence de kankacımmmmmm benimmmmm 🌸🌸🌺🌺 özele koşşş
Redkids Kız şokmu geçirdin naptın 😂 huhuuu 🥳
Redkids bende haksizliga hic gelemem tanimasamda savunurum , dalgaci insanlardanda ciddiyet insanlardan normal yasamimdada haz etmem herseyin bir yeri var.her b.ka hhagaaa hihiii bunlar🤦😁
Tinkerbell tekrarlayan sorular sürekli linçlemeler birbirini tanıyanlar sürekli bi takip bibrine yorumlar burası daha samimi orası gergin 🤣
biroglanannesi kanka kimmiş kız