Redkids hic sorma canim farkindayim zaten konusmalardan anliyoruz herkesin ruh yaşını 🤦🤦🤦sessizce uzaklaşmak en hayirlisi🤢

Saygısız insan kayniyo ya bide hemcinsim olmasi cok üzüyo beni. Kadinada dalga kabalik cıvıklık dengesizlik hic yakismiyor ama😖😖😖yuzlerine vuruncada dahada cirkinlesiyolar

Peridehatunu iyi insanlarda var ben severek halen konusyorum bazisiyla baska mecralardan ama gercekten çirkeflik yapan cok

Peridehatunu aa birde kankaaa demeleri yok mu😂😂😂😂😂😂😂 ahsgshsgsggssgsgdhd ya br insanin seviyesi olmali bnce hakliya hakkini vericeksin arzısa haddini vallah hic bir zaman kimseyi tutmadim sevmesem bile hakli gordugum yerde destek verdim

Redkids bende haksizliga hic gelemem tanimasamda savunurum , dalgaci insanlardanda ciddiyet insanlardan normal yasamimdada haz etmem herseyin bir yeri var.her b.ka hhagaaa hihiii bunlar🤦😁

Tinkerbell tekrarlayan sorular sürekli linçlemeler birbirini tanıyanlar sürekli bi takip bibrine yorumlar burası daha samimi orası gergin 🤣