• Muhabbet
  • Geçmiş doğum günün kutlu olsun 😿❤️

JartiyerliKedi Beybi ben biraz büyüttüm 2 yaşına yaklaştı bebe daha sennki küçük zor geliyodur o yüzden eşim sağolsun çok yardımcı olduğu için bu ağır yükü beraber kaldırınca güzel geçiyo 😁🤟 tabiki başbaşa olmak daha farklı ama bu hayatada alışmak zorundayız be kader yaparkene iyidi 😬

JartiyerliKedi Valla başım qarışıq dı bu aralar 😁 Anam gil məmləkətə getmişdi onlar geldi neçə gün idi onlardaydım daha aktivəm burda 😁😁❤️ görmiyəli necəsən 😁

JartiyerliKedi Karıştırıyor ztn bende dikkatini başka yöne çekiyorum artık taktik geliştirici oldum ama işe yarıyor 😂

JartiyerliKedi Yani yemedim ama yiyedebilirim kendimi zor tuttuğum doğrudur askıdan korktuğumdan değil zihniyeti bozuk sevgisiz fesat insanların arasındaki muhabbete karışacak kadar hadsiz kendini küfür etmeyince ahlaklı cennetlik fln zanneden kişilikleri bozuk insanlarla uğraşmak laf anlatmak zor geliyor bunlar yüzünden askı alınca hapse girmiş gibi hissederim kader mahkumu 😂😂😂 yani ne zamandır girmiyodum girer girmez gözlerim kanadı yine tansiyonum çıktı postlara bak 😵🥴

1dost bir üst leveli merak ediyosunnn😂😂 diğerlerini geçtiğin için seviniyorsun falan 😂