Kızlar gittiğiniz mekandaki dansozden eşinizi kiskanirmisiniz ?
Dansözden eşinizi kiskanirmisiniz
Tinkerbell yoo işini yapiyor kadıncağız bir kiskancligim olmaz😄
Mekana girmemizle çıkmamız bir olur 🤣
Oda bir kadın sonuçta 😅 hemde oynayan orasi burası açık bir kadin. Bizim gözümüzün önünde dans edicek. Kiskanmam diyen babayigitler varmi yaa😬
- Düzenlendi
Peridehatunu tesettürlü dansöz gördun mu sen ?
Redkids gormedim 😐
Tinkerbell kıskanmam eğlence amaçlı gidilen bir mekan sonuçta sığ düşünüp güven sarsmaya gerek yok.😏😏😘
Tinkerbell Ben oraya içip eğlenmeye gitmişim kocam da okadar abaza olup bakmaz, kıskanmaya gerek yok bence 🙃
Kemalim yapmaz geldi aklıma🤣erkek nefsidir bakarken bile neler düşünür kimbilir. Fazlada kemalimci olmamakta fayda var
Tinkerbell dansözlü bir mekana eşimle gitmem he olduki bilmeden gittim dansözü görüe görmez mekanı terkederiz muhtemelen
Tinkerbell Amel defterini kapatırım ne kıskancam
Tinkerbell kiskanacaksam dansozlu mekanda ne isim var. Kendim kasinmisimdir😂
Tinkerbell O mekanda dansöz olduğunu biliyorsam gitmem şahsen.
Kendinen geçmiş abaza gibi bakarsa ayar veririm ama kiskanmam. Ama erkek milleti kesin içinden derler memelere bak diye😂😂
Tinkerbell o mekanlara gitmem eşimede izin vermem zaten hiç gitmemişte
Tinkerbell orayı terkederem, çeker giderem🙋♀️
Tinkerbell eşimle dansözlü mekana gitmem 🤓 gidiyorsam da kıskanmaya hakkım yok ben kaşındım sonuçta 😂. Herkes ekmeğinin peşinde yapacak bişi yok
Tinkerbell öyle bir mekana gitmeyeceğim işin kıskanmama gerek kalmaz 😅
Tinkerbell tesadüfen denk geldiyse kocamın kafasını yerden kaldırtmam dansöz sırnaşırsada yolarım onun örtülememiş yerlerini😅
Tinkerbell Bence bu eşe bağlı ya. Ben eşimin oturup kadını izlemeyeceğini biliyorum o yüzden kıskanmam. 😁