• Muhabbet
  • Siz kimsiniz? (Meslekler) 👩‍⚕️👩‍🎓👩‍🏫👩‍⚖️🤱👩‍💻

Novalgin_plus Pandemiden beri vermiyorum. Bir de kızım daha 5 aylık onunla ugrasiyorum. Ara verdim ders vermeye ne yazık ki..

JartiyerliKedi Çocuk gelişimi uzmanıyım ama şu anda yeni bir annelik seruvenindeyim 💞😂

JartiyerliKedi Benim kim olduğumu mesleğim belirlemiyor onun haricinde anneliğe terfi etmiş hemşireyim,fotoğrafçıyım,iş sağlığı ve güvenliği okuyorum aynı zamanda ☺️

JartiyerliKedi En son stajyer okuloncesi öğretmendim. Şuan üniversite 2. Sınıf bir anne adayıyım ❤

Anne ve ev hanımıyım dahada zor bir meslek bilmiyorum 😌

Serkeft önlisans sosyal hizmetler mezunu görevlendiriliyor mu acaba ? Bi bilginiz var mı ? 😊

Makine muhendisi + muhasebeci + satisci
    Hepsini yapiyorum suan🙈

Snowflake yok malesef lisans mezunu olma şartı var meslek elemanı olabilmek için

JartiyerliKedi almanyada hukuk asistanıydım, istanbuldayım şuan alman bir şirkette çalıştım ama şuan 4 aylık taze bir anayım 🥲🥲🥲

JartiyerliKedi anaokul ogretmeniyim ama 1 bucuk yildir anayim 😊 insallah krese baslayinca kizcem bende baslayacagim ❤

Agustosbocegi İyi derecede İngilizce bilmek gerekiyor. Yerel söyleyişlere aşina olmak gerekiyor. Yani sadece dili bilmek, anlamak yetmiyor.
      Bir şirketle anlaşmalıyım. Bana özel bir sunucu üzerinden metinleri ve videoları gönderiyorlar. (Bazen metin olmuyor, dinleyerek çeviriyorum. Bu daha zor oluyor tabii.) Hem metni Türkçeye çeviriyorum hem de konuşmaların zaman ayarlamasını video üzerinden takip ederek timecode dediğimiz zaman ayarlamasını yapıyorum. Nasıl ki yabancı bir filmi izlerken konuşan kişinin konuştuğu kelimeler Türkçe konuşuyor gibi ağıza oturuyor, işte bu tamamen dublaj çevirmeninin işi. Hece sayısını, duraklamaları, konuşmacının çıkardığı nidaları (Bağırmak, ağlamak, şaşırmak vs.) ayarlamak zorundasınız. Kafa patlatılan bir iş yani. Belgesel, dizi, çizgi film çeşitli alanda işler geliyor. Çalıştığım şirket birçok kanalla anlaşmalı.

JartiyerliKedi gözlerim dola dola okudum
      Ne güzel herkesin bir meslegi var benim babam beni okutmadi ilk okula bile göndermedi kendi cabamla öğrendim
      Okusaydim beyin cerahisi olmak isterdim
      22 yasindayim iki cocugum var hayalim oglumu okula gonderdigim zaman disardan okumak meslek sahibi bir kadin olmak eşim bu yonden destekliyor allahtan babam gibi degil

ZATONYA ya kıyamam neden işte 2 tane mis gibi yavrun var en güzel meslek annelik bundan ötesimi var kuzum. Tabi inşallah hayallerini gerçekleştirirsin eşinde anlayşılı biriymis zaten☺️