Ne kadar maaş alıyorsun? Sen şimdi tam olarak ne iş yapıyorsun ?
Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿
MonaaRosaa yaa değil mi neyi merak ediyorsun sanane hadi evet oldu diyelim eee sonrası seni ne ilgilendirir yaaa ben utandım o soruyu bana sorunca 😅
Kaç yaşındasın 2.çocuğu neden yapmıyorsun eşin ne iş yapıyor severek mi evlendiniz daha niceleri 😏😄
MonaaRosaa Cok istiyosan sen kendini anlatırsın karşındaki de isterse anlatır olmasi gereken bu 🙂
MonaaRosaa Yoo yo burası mühim değil gerçek hayatımı kastetmiştim🥰 buradakiler naifler zaten bu konuda 🌿
Pullubiber ay gereksiz insan tipi bunu soran gerçekten
PiTi yerinizde olmayı istemezdim cidden 😂
Nazen direkt sanane demelikk 😂😂
Deleted10 aynen öyle ama işte anlamıyorlar ya
MonaaRosaa aklımdan çok şey yapmak geçti suratının ortasına yumruk atmak felan ama olmadı 🙄😅
MonaaRosaa
Bebek var mı ?
Eşin seni kıskanıyor mu ?
Eviniz mulk mu kira mi ?
Kayınvalidenler nasıllar anlaşıyor musunuz ?
Hepsine toptan saygılar sevgiler 😎
- Düzenlendi
MonaaRosaa
-Evli misin?
2- Neyyy! Çocuğun mu var senin, doğum yapmış gibi değilsin asla bu ne fit bir anne 🤣🤣
3- Eşin de öğretmen mi?😂😂
4- Ev kira mı kendinizin mı?🤣🤣
MonaaRosaa bebeğiniz yokmu daha? Neden olmuyor? – Saaaaaane????😬😬
MonaaRosaa Felâket tellalları ya boşver. Çocuğu olmayıp rahat gezeni kıskanıyorlar biraz da 😄😄
PiTi oksijen israfı ya,aman bosver alıp karşına uzun uzun bunun yanlış bir soru olduğunu da anlatsan boşa en iyisi bosvermek 😃
- Düzenlendi
Anilla neden bunları öğrenmek isterler anlamıyorum gerçekten ya. Esin seni kıskanıyor mu sorusu da aassllaaa sorulamamasi gereken top 10 listeye girer bence 😂 tamam hadi diğerlerini anlarım meraklı insan çok ama esin seni kıskanıyor mu ne demek insan neden böyle bir şeyi merak ederki, neden bunu sorma gereği duyar
bittercikolata ayy şu 2 numaralı güzelmiş aslında , hayirlica bir bebikim olursa bana da bu tepkiyi verirler inşallah 😂😂 4 numarayı ben de çok duyuyorum cevabi öğrenince ne oluyor acaba ne hissediyorlar merak ediyorum 😂😂
Cicis bir de bebek yok diyince olur olur üzülme diyorlar 😂😂 Ula olmadığını nereden biliyorsun 😂😂
Marbled ayy kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, hep kafalarında çocuğu olsun da eve bağlı kalsın böyle rahat edemesin diye fesatlık düşünüyorlar kesinlikle 😂
MonaaRosaa ayyy gıcıkkkkk 😖😖 o an saçını başını yolaslm geliyor