• Muhabbet
  • Yeni tanıştığınız birinin sorduğu en saçma soru¿

Kaç yaşındasın 2.çocuğu neden yapmıyorsun eşin ne iş yapıyor severek mi evlendiniz daha niceleri 😏😄

MonaaRosaa Yoo yo burası mühim değil gerçek hayatımı kastetmiştim🥰 buradakiler naifler zaten bu konuda 🌿

MonaaRosaa aklımdan çok şey yapmak geçti suratının ortasına yumruk atmak felan ama olmadı 🙄😅

MonaaRosaa
      Bebek var mı ?
      Eşin seni kıskanıyor mu ?
      Eviniz mulk mu kira mi ?
      Kayınvalidenler nasıllar anlaşıyor musunuz ?
      Hepsine toptan saygılar sevgiler 😎

MonaaRosaa
        -Evli misin?
        2- Neyyy! Çocuğun mu var senin, doğum yapmış gibi değilsin asla bu ne fit bir anne 🤣🤣
        3- Eşin de öğretmen mi?😂😂
        4- Ev kira mı kendinizin mı?🤣🤣

PiTi oksijen israfı ya,aman bosver alıp karşına uzun uzun bunun yanlış bir soru olduğunu da anlatsan boşa en iyisi bosvermek 😃

• PiTi bunu yanıtladı.
          • PiTi bunu beğendi.

Anilla neden bunları öğrenmek isterler anlamıyorum gerçekten ya. Esin seni kıskanıyor mu sorusu da aassllaaa sorulamamasi gereken top 10 listeye girer bence 😂 tamam hadi diğerlerini anlarım meraklı insan çok ama esin seni kıskanıyor mu ne demek insan neden böyle bir şeyi merak ederki, neden bunu sorma gereği duyar

bittercikolata ayy şu 2 numaralı güzelmiş aslında , hayirlica bir bebikim olursa bana da bu tepkiyi verirler inşallah 😂😂 4 numarayı ben de çok duyuyorum cevabi öğrenince ne oluyor acaba ne hissediyorlar merak ediyorum 😂😂

Cicis bir de bebek yok diyince olur olur üzülme diyorlar 😂😂 Ula olmadığını nereden biliyorsun 😂😂

Marbled ayy kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, hep kafalarında çocuğu olsun da eve bağlı kalsın böyle rahat edemesin diye fesatlık düşünüyorlar kesinlikle 😂

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.